رابطه بین ویژگی های شخصیتی و سبک های عشق ورزی با کیفیت زندگی در دانشجویان متاهل دانشگاه آزاد بهشهر
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: ESPCONF03_299
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 478
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی . دانشگاه آزاد بهشهر
استادیار گروه روانشناسی ،واحد بهشهر ،دانشگاه آزاد اسلامی ،بهشهر، ایران
چکیده
در تحقیق حاضر به بررسی رابطه بین سبک های عشق ورزی و ویژگی های شخصیت با کیفیت زندگی پراخته شد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری شامل 800 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بهشهر بوده که متاهل بودند و نمونه آماری این پژوهش را تعداد 260 نفرازدانشجویان متاهل دانشگاه آزاد بهشهر سال 1395-96 تشکیل دادند. با مراجعه به جدول کرجسی و مورگان به روش خوشه ای تصادفی بدون جایگزینی انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش عبارت بودند از پرسشنامه ویژگی های شخصیتی نیو، پرسشنامه سبک های عشق ورزی استرانبرگ و پرسشنامه کیفیت زندگی سازمان جهانی بهداشت. برای تجزیه و تحلیل داده هااز نرم افزارspss - 18 وضریب همبستگی اسپیر من استفاده شد. ضریب آلفای کرونباخ کلیه متغیرها بالای 0/7 بوده، لذا تمامی متغیرهای پژوهش از پایایی لازم برخوردار بودند و ضرایب رگرسیون استاندارد شده نشان داد از بین مولفه های ویژگی های شخصیتی، متغیر برون گرایی سهم بیشتری در پیش بینی متغیر ملاک داشته و از بین مولفه های سبک عشق ورزی، متغیر تعهد سهم بیشتری در پیش بینی متغیر ملاک داشته است. به عبارتی، سبکهای عشق ورزی 4درصد و ویژگی های شخصیتی 52درصد بر کیفیت زندگی تاثیر داشتند. بنابراین با کمک سبکهای عشق ورزی و ویژگی های شخصیت می توان کیفیت زندگی متاهلین را پیش بینی و اقدامات لازم را بعمل آورد.کلیدواژه ها
ویژگی های شخصیتی، سبک های عشق ورزی،کیفیت زندگی و دانشجویان متاهلمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.