بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات برسیال تر شدن فرآیند مدیریت مدیران دوره ی دوم متوسطه شهرستان لارستان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: ESPCONF03_265
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 403
نویسندگان
استادیار
چکیده
هدف اصلی پژوهش حاضر، تبیین تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات برسیال تر شدن فرآیند مدیریت (مدیران متوسطه دوره دوم شهرستان لارستان) بود. روش پژوهش بر اساس چگونگی به دست آوردن داده ها، توصیفی از نوع همبستگی بود و جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کلیه مدیران و معاونان مدارس متوسطه دورهٔ دوم شهرستان لارستان در سال تحصیلی 95-96، به تعداد 100 نفر بود که تمامی آنها به عنوان نمونه انتخاب شدند.. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه های فناوری اطلاعات و ارتباطات و مقیاس فرآیند مدیریت بود. پایایی آن از طریق آلفای کرون باخ برای پرسشنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات (0.73) برای پرسشنامه فرآیند مدیریت (.869) برآورد گردید و داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS نسخه 23 در دو سطح آمار توصیفی و آمار استنباطی با آزمون کولموگروف مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد فناوری اطلاعات و ارتباطات بیشترین میانگین تاثیر بر بعد (کاهش هزینه و صرفه جویی در وقت) و کمترین میانگین تاثیر بر بعد (تسهیل و گسترش حیطهٔ کنترل و نظارتی) دارد. همچنین بین فناوری اطلاعات و ارتباطات و فرآیند مدیریت مدیران رابطه مثبت معنادار وجود دارد و تاثیرگذاری فناوری اطلاعات و ارتباطات بر فرآیند مدیریت مدیران به طورکلی در مدارس در حد بالایی است.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرآیند مدیریت، مدیریت آموزشی، آموزش وپرورش، فرآیند مدیریتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.