ارایه یک الگوریتم توازن بار جهت کاهش زمان پاسخ در رایانش ابری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP02_350
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره درخشان

گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، واحد ملارد، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سارا نجف زاده

استادیار گروه کامپیوتر، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

رایانش ابری که به معنای توسعه و به کار گیری کامپیوتر بر مبنای اینترنت است، در واقع تبدیل پردازش و منابع پردازشی از یک محصول به یک سرویس را بر عهده دارد .در پردازش ابری هر روزه تعداد کاربران، همراه با حجم زیادی داده از منابع مختلف مانند سایت های شبکه های اجتماعی، سازمانهای تجاری و غیره،که باید پردازش شوند، به طور فوق العاده ای در حال افزایش است. بنابراین برای حل این مشکل یعنی رشد تقاضا برای استفاده از منابعی که ذاتا ناهمگن و پویا هستند، برای دستیابی به انعطاف و ثبات سریع، منابع به اشتراک گذاشته میشوند. اشتراک گذاری منابع به یک رویکرد بهینه از نظر تعادل بار و زمانبندی مناسب نیاز دارد. در روش ترکیبی صف اولویت ، ACO و ABC هر سه با هم یک راه حل ترکیبی بهینه برای توزیع بار بر اساس مقادیر فرومون و مقادیر شایستگی زنبور ارایه میکنند. روش ترکیبی، عملکرد سیستم در ساعات عادی و همچنین در ساعاتی که حجم کاری بالایی دارند، ثبت میکند.با توازن بار می توان بار را با انتقال پویای حجم کار محلی از یک ماشین به ماشینی در گره راه دور و یا ماشینی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد ، موازنه کرد .این عمل رضایت کاربر را حداکثر ، زمان پاسخ را حداقل ، بهره برداری از منابع را افزایش ، تعداد رد کارها را کاهش و کارایی سیستم را بالا می برد .

کلیدواژه ها

بهینه سازی کلونی مورچه، کلونی زنبور مصنوعی، پردازش ابری، تعادل بار، بهینه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.