تولید خودکار داده های تست نرم افزار و چالش های آنها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP02_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 967
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد عربزاده کوپایی

گروه کامپیوتر ،دانشکده فنی مهندسی، واحد اصفهان(خوراسگان) ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران

کیوان محبی

استادیار گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه، اصفهان، ایران

چکیده

فرایند تست 50% کل هزینه توسعه نرم افزار را شامل می شود. به منظور تست نرم افزار، باید مجموعه ای از داده های تست تولید شوند. تولید این مجموعه، کاری بسیار زمانبر بوده و تاثیر مستقیمی بر هزینه فرآیند تست خواهد داشت. بدون خودکارسازی، این فرایند کند، پرهزینه و همراه با خطا خواهد بود. چون ایجاده داده تست به صورت دستی خیلی مشکل و زمانبر است از تولید خودکار داده های تست استفاده می شود. روش خودکار تست نرم افزار به طور چشمگیری می تواند هزینه های توسعه نرم افزار را کاهش دهد. از مزایای دیگر این کار می توان به امکان طراحی تست های پیشرفته تر، اجرای سریع تر و دقیق تر تست ها و حتی از راه دور اشاره کرد. بنابراین به دنبال روشی برای تولید خودکار این مجموعه هستیم تا با الگوریتمی کارا و با سرعت مناسب مجموعه تستی تولید کند که بیشترین تعداد خطا را کشف نماید. در این مقاله به بررسی، مقایسه و طبقه بندی روشها و الگوریتم های تولید خودکار داده های تست که تا کنون مورد استفاده قرارگرفته اند پرداخته ایم و چالش های پیش روی هر روش را مورد بحث و بررسی قرار داده ایم.

کلیدواژه ها

تست-داده تست-خودکارسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.