نقص عوامل سازمانی در کیفیت زندگی کاری کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گلستان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کاربردی در ورزش
- کد COI اختصاصی: CASS01_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 555
نویسندگان
دانشجوی دکتری، گروه تربیت بدنی، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر، بررسی نقش عوامل سازمانی در کیفیت زندگی کاری کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گلستان بود جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنان ادارات ورزشی و جوانان استان گلستان به تعداد 220 نفر بود که برحسب فرمول کوکران، 141 نفر به شیوه انتخاب تصادفی ساده به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای جمع آوری داده های تحقیق از پرسش نامه های پیچیدگی وظایف ماینارد و هاکل 1997 ، توسعه فناوری والر و راگسدل 2012، ، حمایت سازمانی ایزنبرگر و همکاران 1997 و کیفیت زندگی کاری والتون 1973 استفاده شد. برای آزمون فرضیه های تحقیق از روش همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد. نتایج تحقیق رابطه ی مثبت و معنی داری را بین حمایت سازمانی با کیفیت زندگی کاری کارکنان ورزش و جوانان استان گلستان نشان داد. بین پیچیدگی وظایف با کیفیت زندگی کاری و همچنین بین توسعه فناوری با کیفیت زندگی کاری رابطه معنی داری مشاهده نشد. در تحلیل رگرسیون نیز نتایج نشان داد تنها حمایت سازمانی توان پیش بینی کیفیت زندگی کاری کارکنان ادارات ورزشی و جوانان استان گلستان را دارد پیشنهاد می شود مسیولان و مدیران ادارات ورزش و جوانان استان گلستان با حمایت سازمانی مناسب، زمینه افزایش کیفیت زندگی کاری کارکنان خود را فراهم نمایند.کلیدواژه ها
پیچیدگی وظایف، حمایت سازمانی، توسعه فناوری، زندگی کاری و گلستانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.