بررسی نظریه های نوین رهبری در اثربخشی یادگیری سازمان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نقش حسابداری،اقتصاد و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: AEMCNF01_494
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1828
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل ترسلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت و برنامه ریزی آموزش عالی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

ابوالفضل قاسم زاده علیشاهی

دانشیار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

چکیده

در عصر حاضر یکی از محورهای اصلی رشد و توسعه در هر کشوری، آموزش وپرورش است. می توان بیان داشت که تکامل این بخش باعث تکامل در سایر بخش ها می شود. آموزش وپرورش، سازمان انسان سازی و توسعه فرهنگی است که با تغییر و تحول مواجه شده است و خود ایجادکننده ی تغییر و توسعه است و جایگاهی ویژه در دستیابی جوامع به توسعه اقتصادی، اجتماعی دارد. تحقیقات نشان می دهد مدیران می توانند بر افکار، احساسات و آرزوهای زیردستان اثر بگذارند، این افکار، احساسات و آرزوها نیز ازجمله عوامل فردی موثر در انگیزش و رفتار افراد است. سبک رهبری به عنوان یک عامل تسهیل کننده و برانگیزاننده به طور غیرمستقیم و مستقیم بر بهره وری سازمان و بهره وری کارکنان اثر دارد هدف از پژوهش حاضر، بررسی نظریه های نوین رهبری در اثربخشی یادگیری سازمان در مدارس می باشد. روش گردآوری اطلاعات در این پژوهش، توصیفی-کتابخانه ای می باشد. بدین منظور جمع آوری پیشینه و مبانی پژوهش، شامل سبک های نوین رهبری و اثربخشی یادگیری سازمان از روش کتابخانه ای با مراجعه به کتاب ها، پایان نامه ها، نشریات و کتابخانه های دانشگاه و مراکز اطلاع رسانی و جستجو در پایگاه های اطلاع رسانی علمیwww.eric.com , civilica , irandoc , sid و موتورهای جستجوگر Wikipedia, google، جهت دستیابی به آخرین دستاوردهای مطالعات و پژوهش های انجام شده و تکمیل ادبیات تحقیق و بررسی مباحث نظری مرتبط با موضوع استفاده شده است. بر اساس یافته های پژوهش حاضر، پژوهش های مشابه و مبانی نظری می توان به طورکلی نتیجه گیری کرد که مدیران با به کارگیری سبک رهبری مناسب می توانند بر اثربخشی مدارس و موفقیت و بهبود عملکرد معلمان و دانش آموزان تاثیر به سزایی داشته باشند و باعث شوند که کارکنان در کنار یکدیگر در جهت توانمندسازی و توسعه ی قابلیت های خود و سازمان بکوشند.

کلیدواژه ها

بررسی نظریه های رهبری، سبک رهبری، نظریه نوین رهبری، اثربخشی، یادگیری سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.