تاثیرمدیریت استراتژیک بر مدیریت فرایند کسب وکار(مورد مطالعه: شرکت های صنایع غذایی تبریز)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نقش حسابداری،اقتصاد و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: AEMCNF01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 577
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر توبه

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی موسسه آموزش عالی فارابی کرج، پژوهشگر پژوهشکده توسعه برنامه ریزی جهاددانشگاهی تبریز

لیلا جنتی

دکتری مدیریت فناوری اطلاعات - دانشگاه نیس فرانسه ، استاددانشگاه موسسه آموزش عالی فارابی کرج

چکیده

مدیریت استراتژیک بر یکپارچه سازی فعالیت ها و نیز جریآن های اطلاعاتی مرتبط با آن ها از طریق بهبود مدیریت فرایند کسب وکار برای دستیابی به مزیت رقابتی قابل اتکا و مداوم اشاره دارد. فرضیه پژوهش بیان می کند که بین مدیریت استراتژیک و مدیرست فرایند کسب وکاراز رابطه مثبتی وجود دارد. نمونه آماری از روش نمونه برداری غیر احتمالی در دسترس از شرکت های تولیدکننده صنایع غذایی شهر تبریز انتخاب شده است. که طبق جدول مورگان 51 شرکت انتخاب شده است. برای جمع آوری داده ها از مدیران و کارشناسان مرتبط شرکت های تولید کننده صنایع غذایی از طریق پرسشنامه و مصاحبه استفاده گردیده است.برای سنجش روایی پرسشنامه از نظرات متخصصان و صاحب نظران استفاده شده و برای تعیین پایایی پرسشنامه ضریب آلفای کرونباخ بالای 8/0 حاصل شده است. نتایج نشانگر آنست که به کارگیری سطح بالاتری از شیوه های مدیریت استراتژیک و مزیت رقابتی بر مدیریت فرایند کسب وکار، تاثیر مستقیم دارد. با جمع بندی نتایج پژوهش می توان چنین استنباط کرد که عملیات مدیریت استراتژیک اثری مثبت و مستقیم بر سطح مدیریت فرایند کسب وکار دارد که وجود رابطه مثبت ومعنا دار در ان تایید شد. پیشنهاد می شود برای تقویت این رابطه تا حد امکان مدیران شرکت ها، شرکای تجاری خود را متعهد سازند تا اطلاعات اختصاصی مرتبط و دانش فرآیندهای اصلی تجاری را با آنها تسهیم کنند و آن ها را به طور کامل از موضوعاتی که تجارتشان را تحت تاثیر قرار می دهد، مطلع سازند

کلیدواژه ها

مدیریت استراتژیک، برنامه ریزی، کسب وکار، مدیریت فرایندی،شرکتهای صنایع غذایی تبریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.