مقایسه عملکرد حرارتی و توزیع سرعت سیستم رادیاتوری و گرمایش از کف با استفاده از نرم افزار ANSYS

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی معماری و انرژی با رویکرد حفاظت محیط زیست و بهره گیری از انرژی های طبیعی
  • کد COI اختصاصی: AECCONF02_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید زراعتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران

احمد فخار

استادیار گروه مهندسی مکانیک، واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران

محسن نصیحت گزار

استادیار گروه مهندسی مکانیک، واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران

چکیده

شرایط محیط زیست انسان تاثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی، وضعیت فیزیکی، نحوه انجام کار و بطور کلی تمام شیون زندگی او دارد. از آنجاییکه بخش عمده زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می گذرد، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان، خواه محل کار یا منزل و غیره باشند، واجد اهمیت بسیاری بوده که مهمترین بخش آن تهویه هوایی مطبوع برای ساکنین ساختمان می با شد. در ابتدا به شبیه سازی های اولیه و مش بندی فضای مسکونی پرداخته و حال باید شرایط مرزی به هرکدام از اجزاء تشکیل دهنده از جملهدیوارها، سیستم های حرارتی،هوای داخل و خارج اعمال شده و آماده تست و همگرا نمودن شده و سرانجام نوبت به نتیجه گیری و رسم نمودار آسایش با داشتن عملکرد حرارتی، توزیع سرعت و بازده سیستم های حرارتی مذکور، بوسیله خروجی های نرم افزاری و روابط، مرتبط با هرکدام از آنها می رسد. سرعت متوسط سیستم گرمایش از کف حدود 0.7 متربرثانیه، سیستم گرمایش رادیاتوری حدود 0.65 می باشد. با توجه به شبیه سازی های انجام شده، می توان از بین سیستم های گرمایشی مورد آزمایش در این پژوهش، می توان نتایج حاصلرا به این صورت بیان کرد که سیستم های گرمایش از کف و رادیاتوری به ترتیب به عنوان اولویت های انتخاب سیستم های گرمایشی مطرح می باشند. با توجه به نمودار آسایش حرارتی و به ترتیب هریک از سیسبتم های گرمایش از کف و رادیاتور، می توانند به عنوان اولویت بندی در انتخاب برای نصب در ساختمان ها مطرح باشند.

کلیدواژه ها

نرم افزار انسیس، توزیع سرعت، توزیع دما، رادیاتور، گرمایش از کف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.