بررسی و انتخاب روش محاسباتی مناسب برای بهبود هدف گذاری در روش مدیریت ارزش کسب شده (مطالعه موردی: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ACONF03_788
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
استادیار گروه اقتصاد و مدیریت انرژی، دانشگاه صنعت نفت، تهران، ایران
استادیار گروه حسابداری، دانشگاه صنعت نفت، تهران، ایران
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه یزد، یزد، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع-مدیریت پروژه، دانشگاه صنعت نفت، تهران، ایران
چکیده
یکی از عوامل موثر در موفقیت پروژه ها اطلاع دقیق از وضعیت پیشرفت فعلی آنها است. از سوی دیگر، یکی از ملاک های عمده سنجش موفقیت پروژه ها تطابق بیشتر هزینه و زمان تخمین زده شده و مقادیر واقعی آنهاست. روش مدیریت ارزش کسب شده به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد در ارزیابی عملکرد پروژه می تواند به مدیران کمک کند تا تخمین های دقیق تری از هزینه و زمان نهایی پروژه داشته باشند و با اخذ تصمیمات به موقع، از بروز بسیاری از مشکلات همچون تاخیرات زمانی یا سرریز هزینه ها جلوگیری کنند. این مقاله سعی دارد با ارایه یک رویکرد جدید بر پایه انتخاب شاخص عملکردی مناسب برای تخمین هزینه نهایی و زمان تکمیل پروژه در قالب روش مدیریت ارزش کسب شده، قدرت پیش بینی آینده پروژه را تا حد امکان بهبود بخشد و در نتیجه به هدف گذاری واقع بینانه تر نیز کمک کند. در رویکرد پیشنهادی، جهت اطمینان از صحت انتخاب شاخص های مناسب، از تست آماری در تحلیل نتایج محاسبات خطای برآوردها استفاده شده تا بدین وسیله بتوان تا حد امکان مغایرتها را در تخمین هزینه و زمان پروژه ها با مقادیر واقعی آنها کاهش داد. با انجام یک مطالعه موردی، رویکرد پیشنهادی بر روی یک مجموعه پروژه عملیاتی احداث خط لوله گاز پیاده سازی شده و میزان کارامدی آن طی تحلیل نتایج، مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مدیریت ارزش کسب شده، ارزیابی عملکرد، تخمین زمان و هزینه، پیش بینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.