بررسی تاثیر سبک های تفکر بر عملکرد فروش شرکت های تولید موادغذایی شهر کرمانشاه
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ACONF03_636
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 575
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
استادیار گروه مدیریت، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
چکیده
سبک تفکر به خودی خود یک توانایی نیست بلکه به چگونگی استفاده از توانایی ها اشاره دارد و عملکرد فروش از نظر مفهومی دو بعد دارد، بعد اول رفتارهای انجام شده توسط نیروی فروش و بعد دوم نتایج حاصل از تلاش های نیروی فروش را نشان می دهد. هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی تاثیر سبک های تفکر بر عملکرد فروش شرکت های تولید مواد غذایی بوده است. روش تحقیق این پژوهش کاربردی- توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش شامل تمام شرکتهای تولیدی واقع در شهرک های صنعتی جاده سنندج و بیستون شهر کرمانشاه می باشد که از بین کارکنان آنها تعداد 133 نفر به عنوان نمونه آماری با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزار این پژوهش، پرسشنامه سبک تفکر، پرسشنامه محقق ساخته عملکرد فروش بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها نرم افزار SPSS-18 و همچنین نرم افزار Amos به کار گرفته شده و آزمون های مورد استفاده نیز آزمون ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون بود. یافته های بدست آمده حاکی از این بود که با اطمینان 95٪ بین سبک تفکر قضایی، قانون گذار، سلسله مراتبی، آزاد اندیش و کلی نگر با عملکرد فروش رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
سبک تفکر، عملکرد فروش، شرکت های تولیدیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.