تعیین استراتژی های موثر بر اجرای موفقیت آمیز پروژه های مشارکت عمومی خصوصی به روش دیماتل فازی (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب ایلام)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_214
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 594
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسین جهانی

گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، واحد الکترونیکی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

علی نوری

استاد گروه مهندسی صنایع، واحد ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی، ایلام، ایران

صیدمهدی ویسه

استاد گروه مدیریت، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران

چکیده

هدف این پژوهش تعیین استراتژی های اجرای موفقیت آمیز پروژه های مشارکت عمومی خصوصی در شرکت آب و فاضلاب ایلام است تا پایه ای برای تهیه و اصلاح برنامه های استراتژیک در این شرکت مهیا شود. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی بوده و از طریق روش دیماتل در محیط فازی به دنبال دستیابی به هدف تحقیق می باشد، جامعه آماری تحقیق شامل ذینفعان بخش آب و فاضلاب استان ایلام، کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان، تصمیم گیران استانی بخش آب و فاضلاب استان و شرکت های بخش خصوصی مشغول به کار در صنعت آب و فاضلاب، می باشند و نمونه آماری برای تعیین مناسب بودن استراتژی های تدوین شده با استفاده از فرمول کوکران تعداد نود و چهار نفر می باشد و خبرگان شناسایی شده برای پرسشنامه دیماتل تعداد 10 نفر می باشند، ابزار جمع آوری اطلاعات از طریق مصاحبه و پرسشنامه بوده که از طریق مطالعه استراتژی های عمومی و مصاحبه با خبرگان، داده ها و ورودی های لازم حاصل گردید، روایی پرسشنامه ها براساس روایی ساختار و پایایی پرسشنامه ها نیز براساس آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. یافته های تحقیق حاکی از تاثیرگذاری بالای مجموعه استراتژی های اصلاح شرایط بوده است و در بین استراتژی های زیرمجموعه، نیز ایجاد نهادهای تنظیم مقررات جهت سیاست گذاری، قیمت گذاری و نظارت بر ارایه کمیت و کیفیت ارایه خدمات بعنوان استراتژی موثر شناسایی گردید.

کلیدواژه ها

استراتژی، مشارکت عمومی خصوصی، دیماتل فازی، طرح تملک دارایی های سرمایه ای، پروژه، ریسک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.