بررسی سیر تحول تبلیغات در ایران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ACONF03_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2054
نویسندگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران
چکیده
در جهان کنونی، تبلیغات نقش بسزایی در حوزه اقتصادهای ملی و بین المللی دارد. قلمرو جهانی و حضور چشمگیر و موثر تبلیغات در عصر کنونی، تصور وجود جهانی بدون تبلیغ را مشکل کرده است. آگهی و تبلیغات در دهه های اخیر تحت تاثیر تحولات و مقتضیا ت سرمایه داری جهانی پیشرفت های سریع تر و و سیع تری پیدا کرد. پیدایش آگهی از نتایج مهم اختراع چاپ در نیمه اول قرن 15 میلادی در غرب به شمار می رود. قدیمی ترین آگهی نصبی که تا کنون وجود آن محقق گردیده است، در سال 1482 در فرانسه منتشر شده بود. بنابراین موضوع تبلیغات در ایران معاصر از منظر نگاه مخاطب شناسان همواره به مثابه یک دغدغه اجتماعی مطرح بوده است. پژوهشگران اغلب با رویکردی انتقادی به آن می نگرند، اما تبلیغ به لحاظ انجام پژوهش های نظری و کاربردی آسیب شناسانه کمتر مورد اقبال محققان قرار گرفته است. زمانی که صنعت چاپ در ایران به رشد و توسعه دست یافت، روزنامه ها و مجلات هر سال بیش از سال پیش منتشر شد و آگهی، اصلی ترین عاملی بود که انتشار آن ها را مداوم ، پا برجا و زنده نگاه می داشت. اما در حال حاضر مشاهده می کنیم که کشور ما از نظر بافت شهری و عناصر تشکیل دهنده ی آن ، خیابان ها و بوستان ها و ساختمان های تشکیل دهنده ی شهر ، فاقد یک هویت مستقل و مشخص است. چرا که هر کوی و برزنی به صورت دلخواه و اتفاقی و سلیقه ای طراحی و نمود پیدا کرده است و شاید زیاد صحیح نباشد که انتظار داشته باشیم که ساختارهای تبلیغاتی از یک هویت مشخص و معین پیروی کند.کلیدواژه ها
تبلیغات، تاریخچه تبلیغات، تاریخ تبلیغات در جهان، تاریخ تبلیغات در ایرانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.