بررسی تخلیه الکتریکی جزئی در اتصال سه گانه و شبیه سازی تأثیر عایق جامد بر این ناحیه با نر م افزار MATLAB

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دوازهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE12_215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن صنیعی

دانشگاه شهید چمران

احسان غریب رضا

دانشگاه شهید چمران

محمد یوسفی کیا

دانشگاه بیرجند

عماد حمادی

دانشگاه شهید چمران

چکیده

در سیستم عایق گاز، وجود عایق جامد که برای نگه داشتن رساناها در ولتاژ بالا به کار برده میشود سبب القای الکتریکی در " سطح تماس بین فلز ، عایق جامد و گاز م یشود. این ناحیه که با نام "اتصال سه گانه " (Triple junction) شناخته می شود سبب ایجاد یک ناحیه ضعیف عایقی م یشود، که غالبأ منجر به عدم تعادل بین د یالکتریک های جامد و گاز شده و نتیجه این امر افزایش میدان الکتریکی در این نقاط است. غیر عادی بودن توزیع میدان در ناحیه ی اتصال سه گانه را "Takagi-effect" می نامند. اگر طراحی این ناحیه با دقت بالا انجام نگردد، تخلیه جزئی (PD) به وجود آمده که باعث تسریع در تخریب و استهلاک عایق م یشود. در این تحقیق بررسی تئوری این پدیده انجام شده است و در نهایت شبیه سازی این پدیده با نرم افزار MATLAB صورت گرفته و با نتایج روش های تئوری مقایسه شده است.

کلیدواژه ها

اتصال سه گانه ، تخلیه ی جزئی ، سیستم های ،GIS عایق جامد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.