بررسی نقش و جایگاه تبلیغات در بازاریابی و فروش
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
- کد COI اختصاصی: EMCONF03_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3602
نویسندگان
عضو هییت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، مجتمع آموزش عالی بافت، گروه اقتصاد
چکیده
تبلیغ، هنر معرفی کالاهای اقتصادی، فرهنگی یا تجاری است، شگردی که سردر چرخه رشد اقتصادی و بازرگانی بازار تولید دارد. تبلیغ شامل پیام های دیداری، گفتاری است، که از طریق وسایل تبلیغاتی با پرداخت وجه مردم را به طریقی به یک نوع محصولات یا خدمت علاقمند می کند. تبلیغات به کلیه اشکال ترغیب عمومی برای ایجاد تقاضا و بازار اطلاق می گردد که به واسطه آن، افکار و تمایلات مردم را تحت تاثیر قرار داده، مردم را به خرید کالا یا خدمات تشویق می کند. تبلیغات روی افکار و سلیقه های متفاوت افراد تاثیر می گذارد و تقاضای جدید برای انواع کالاها و خدمات به وجود می آورد. با به وجود آمدن تقاضای جدید برای کالاها و خدمات، فروش و درآمد تولید کنندگان بیشتر می شود و رفاه اجتماعی بیشتر می شود، زیرا کالاها و خدمات مورد نیاز مردم تولید می شود. در این مقاله ضمن ارایه مفهوم تبلیغات، تاریخچه و انواع تبلیغات و انواع تبلیغات و جایگاه تبلیغات در اقتصاد مورد بررسی قرار داده شده است. در آخر پیشنهادهایی جهت توسعه و پیشرفت این صنعت در اقتصاد آورده شده است.کلیدواژه ها
تبلیغات، بازاریابی، اقتصاد، فروش کالامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.