تحلیل حساسیت عوامل موثر بر خواص مکانیکی خمیرهای ژیوپلیمری با پایه روباره
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCNMS06_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 790
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران
استاد دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست و رییس مرکز تحقیقات تکنولوژی و دوام بتن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران
چکیده
ژیوپلیمرها، پلیمرهای آلومینو سیلیکاتی هستند که از فعالسازی قلیایی مواد معدنی حاوی سیلیسیوم و آلومینیوم و یا محصولات جانبی صنعتی مانند خاکستر بادی، روباره کوره آهن گدازی دانه ای و خاکستر پوسته برنج به دست میآید. مهمترین عوامل تاثیر گذار روی خواص مکانیکی ژیوپلیمرها شامل نوع ماده خام اولیه و ترکیبات شیمیایی آن، نوع و غلظت فعالساز، مقدار فعالساز، مقدار آب، دما و مدت زمان عمل آوری میباشد. هدف اصلی این مطالعه، تحلیل حساسیت اثر پارامترهای مختلف شامل نوع محلول قلیایی، غلظت محلول قلیایی، مدول سیلیکات سدیم و نسبت سیلیکات سدیم به محلول قلیایی روی خواص مکانیکی خمیر ژیوپلیمری حاوی روباره کوره آهنگدازی دانهای می باشد که در این راستا کارآیی خمیر تازه و مقاومت فشاری خمیر سخت شده 90 طرح اختلاط مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه با استفاده از روش های آماری دادههای خام آزمایشها، تجزیه و تحلیل شده و مهمترین عوامل تاثیرگذار و مقدار بهینه هریک از پارامترها استخراج شده است. نتایج نشان میدهد که نسبت سیلیکات سدیم به محلول قلیایی تاثیرگذارترین پارامتر روی مقاومت فشاری خمیر ژیوپلیمری با پایه روباره می باشد. نسبت سیلیکات سدیم به محلول قلیایی، نوع محلول قلیایی، مدول سیلیکاتی سیلیکات سدیم، غلظت محلول قلیایی به ترتیب موثرترین فاکتورها روی مقاومت فشاری خمیر ژیوپلیمری با پایه ی روباره میباشندکلیدواژه ها
ژیوپلیمر، روباره، محلول قلیایی، مقاومت فشاری، کارآییمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.