تحلیل دینامیکی غیر خطی قابهای خمشی فولادی با میانقابهای ساندویچی پیش ساخته بتنی با درنظرگرفتن اثربازشو

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک- عمران و فناوری های پیشرفته
  • کد COI اختصاصی: MMAT03_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 511
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی رفیعی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه ،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور،گروه عمران، نیشابور، ایران

حسین خسروی

استادیار،عضو هیات علمی گروه عمران،دانشگاه حکیم سبزواری،سبزوار، ایران

چکیده

نیاز انسان به مسکن عمده ترین دلیل پیشرفت صنعت ساختمان می باشد. نتیجه ی این پیشرفت نیز موجب تغییر مداوم در نحوه تولید و مصرف مصالح ساختمانی شده است. یکی از متغیر های مهم مصالح، جنس دیوارها اعم از باربر و غیر باربر می باشد که تغییراتی وسیع و سریع در سه دهه ی گذشته در دنیا و کشور ما داشته است. یکی از سیستم های نوین ساختمانی که امروزه در دنیا متداول شده پانل های پیش ساخته سبک سه بعدی بتنی موسوم به پانل های ساندویچی(3D Panel) است. در این پژوهش سعی بر جبران کاستی ها و خلاء های تحقیقاتی موجود در مورد سیستم پانل 3D با اثرات بازشودر قاب خمشی فولادی را داریم.در این تحقیق، ابتدا مدل نرم افزاری یک قاب خمشی فولادی باپانل 3D را تحت شتاب نگاشت های مختلف مورد بررسی قرار می دهیم وسپس نتایج تحلیل با نتایج موجود ومربوط به نمونه های آزمایشگاهی مقایسه وصحت مدل سازی بررسی می گردد.سپس مدل سازی نمونه هایی ازسیستم ترکیبی با تغییر درنحوه اتصالات میانقاب پانلی وتوزیع میلگردها وهمچنین با اثرات بازشو وبدون بازشوانجام می گردد ودرنهایت رفتارلرزه ای در سیستم مرکب قاب –پانل موردارزیابی قرارمی گیرد و با نتیجه گیری منطقی به جنبه های مجهول بحث پاسخ داده می شود. با ایجاد بازشو در پانل میزان تغییرات زیادی را در جهت جابجایی در جهت مثبت و منفی ایجاد شد.

کلیدواژه ها

3D پانل، تحلیل دینامیکی غیرخطی ، ترکیب قاب و پانل، رفتار لرزه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.