بیان رتپلیز در باکتری اشریشیا کلیو بررسی شرایط بازتاخوردگی آن
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: BIOCONF19_556
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 754
نویسندگان
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
گروه کنترل غذا و دارو، دانشکده داروسازی، دانشگاه تهران، تهران
چکیده
رتپلیز یک عامل لخته شکن نسل سوم است که به صورت نوترکیب در باکتری اشیرشیا کلیتولید می شود. این آنزیم به صورت اجسام الحاقی به شکل درون سلولی بیان شده و برای بازیابی فعالیت زیستی لازم است اجسام الحاقی حل شده و دوباره بازتاخورده شوند. به دلیل ساختار پیچیده و وجود 9 پیوند دی سولفیدی در ساختار رتپلیز، بازده فرآیند بازتاخورگی برای این آنزیم پایین است. در این پژوهش اثر افزودنی های مختلف روی بازده بازتاخوردگی رتپلیز مطالعه شد. از بین افزودنی های مختلف گلیسرول، اوره و Tween-80 بیشترین اثر را در افزایش بازده تارخودگی داشتند. در حضور اوره 4 مولار، افزودن گلیسرول تا 40 % به بافر بازتاخوردگی، بازده بازتاخوردگی رتپلیز را به طور چشمگیری افزایش داد. حضور Tween-20 در بافر بازتاخوردگی از ابتدای واکنش بازتاخوردگی منجر به کاهش بازده بازتاخوردگی شد، در صورتی که افزودن آن 3 ساعت بعد از شروع فرآیند بازتاخوردگی باعث افزایش فعالیت زیستی رتپلیز شد. در واقع Tween-80 بدون این که تاثیر زیادی بر بازده جرمی بازتاخوردگی داشته باشد، یک نقش آشکار در افزایش فعالیت رتپلیز دارد و بدون حضور آن در بافر بازتاخوردگی فعالیت رتپلیز به طور چشمگیری کاهش می یابد. در شرایط بهینه بافر بازتاخوردگی حاوی 4 مولار اوره، 30 % گلیسرول و 300 میکرومولار Tween-80 بود. در این شرایط با غلظت 25 میکروگرم در میلی لیتر رتپلیز در بافر بازتاخوردگی، بازده 80 % برای بازتاخوردگی به دست آمدکلیدواژه ها
رتپلیز، بازتاخوردگی، پروتیین نوترکیب، عوامل لخته شکنمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.