استفاده از ضایعات لاستیکهای فرسوده در ساخت بتن و بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی لاستیکهای فرسوده
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE03_287
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5293
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان
استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان)
چکیده
در گسترش صنعت خودرو سازی سبب شده است تا وجود لاستیک های مستعمل به عنوان یکی از آلوده کننده های زیست محیطی در دهه های اخیر مورد توجه بسیاری از محققین قرار بگیرد. امکان دفع لاستیک های مستعمل در محیط زیست وجود ندارد زیرا تایر با سرعت بسیار کمی تجزیه می شود و آلودگی های بسیار زیادی تولید می کند جدای از مشکلات زیست محیطی ایجاد کننده به علت عدم تجزیه، محیطی مناسب جهت رشد پشه ها را فراهم می کنند؛ بنابر این استفاده بهینه از این ضایعات به یک ضرورت در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی تبدیل شده است. این ضایعات را می توان در جهت بهبود برخی از خواص مکانیکی بتن استفاده کرد . اضافه کردن خرده های لاستیک در بتن باعث بهبود بر خی از خصوصیات مکانیکی و دینامیکی بتن از قبیل جذب انرژی بیشتر بتن، امکان تغییر شکل بهتر و مقاومت در برابر ترک خوردگی می شود. در همین راستا در تحقیق حاضر، خواص مکانیکی از قبیل مقاومت فشاری 7 روزه، 28 روزه، مدول الاستیسیته و نمودار تنش کرنش بتن حاوی خرده لاستیک و پودر لاستیک مورد بحث قرار گرفته است. بدین منظور آزمایشاتی بر روی 56 نمونه بتن حاوی خرده لاستیک و پودر لاستیک انجام شده است. 4.75 میلیمتر و پودر لاستیک به - نسبت آب به سیمان در طرح ها ثابت بوده و از خرده لاستیک به ابعاد 9.5 10 % و ، % ایعاد 6 . میلیمتر استفاده شده است. در این مقاله مقدار لاستیک به صورت درصد وزنی سیمان 5 % 15 به مخلوط بتن اضافه شده است که شاهد بهبود خواص مکانیکی بتن با استفاده از ضایعات لاستیک هستیم.کلیدواژه ها
بتن، خرده لاستیک، پودر لاستیک، آلودگی، مقاومت بتنمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.