قابلیت تبدیل ارتقاء یافته در مقایسه با تبدیل کلاسیک هیلبرت - هوآنگ

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: مجله ی مهندسی عمران شریف، دوره: 28، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_SJCE-28-1_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیل رمضانی

کارشناسی ارشد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

امید بهار

استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

چکیده

تبدیل کلاسیک هیلبرت هوآنگ در بخش تحلیل طیفی هیلبرت محدودیت هایی دارد که ممکن است بر صحت، دقت و خوانایی نتایج حاصل از ارزیابی سیگنال ها تاثیر قابل ملاحظه یی بگذارد. در این نوشتار با بررسی این محدودیت ها، روش جایگزینی به نام تبدیل ارتقاء یافته پیشنهاد شده است برای ارزیابی و نشان دادن کارآیی این روش، چهار مثال عددی ارایه شده که توانایی روش پیشنهادی را در تغییرات دقیق فرکانس آنی، ارزیابی صحیح توزیع دامنه فرکانس، افزایش خوانایی طیف زمان فرکانس دامنه ی یک سیگنال باند پهن مانند زلزله، و جابه جایی تابع فاز به میزان دقیقا 90 درجه نشان می دهد مقایسه ی نتایج حاصل از روش های کلاسیک و روش تبدیل ارتقاء یافته نشان می دهد که روش پیشنهادی توانایی بسیار بالایی در ارزیابی سیگنال ها و نیز استخراج نتایج صحیح تر و از نظر فیزیکی معنادارتر را دارد.

کلیدواژه ها

تبدیل هیلبرت - هوآنگ، تبدیل ارتقاء یافته ی هیلبرت - هوآنگ، طیف هیلبرت، فرکانس آنی، طیف زمان فرکانس دامنه، تابع فاز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.