بررسی راهبردهای تعالی و مقاوم سازی فرهنگ در سند سیاست های برنامه پنج ساله ششم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IICMO03_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 681
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد رمضانی

دانشجوی دکتری تهدیدات امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی؛

امین آور

دانشجوی دکتری تهدیدات امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی

علی سبحانی فر

دانشجوی دکتریعلوم دفاعی راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی

چکیده

تعالی به معنای ارتقای باور و اراده و روحیه ها در چارچوب اندیشه اسلام ناب وگسترش ایمان به خدا و نفی طواغیت در افق های دورتراست. مقاوم سازی نیز نوعی استحکام می باشد که با افزایش توان امنیت ملی به لحاظ تضمن تهدید زدایی و رفع چالش ها مرتبط است. بر این اساس باید متوجه بود باور و اراده و روحیه مردم با چه عناصری تقویت می شود. شاخص های محوری سنجش این موضوع هویت است که عمق راهبردی هر نظام سیاسی به لحاظ تحکیم ساخت درونی قدرت محسوب می شود. مقاله حاضر که به دنبال شناخت راهبردهای گفتمان تعالی و مقاوم سازی بر اساس سیاست های کلی سند پنج ساله ششم ارایه ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری است؛ از نظر هدف یک تحقیق کاربردی و از نظر ماهیت یک تحقیق توصیفی اکتشافی می باشد و سیوال اصلی این مقاله که در پی پاسخ به آن خواهیم بود آن است که با چه سیاستی فهم و استقرار راهبرد مقام سازی و تحکیم ساخت درونی کشور در حوزه فرهنگی به منظور تحقق برنامه های سند پنج ساله ششم شکل می گیرد آنچه بدان دست یافتیم لزوم هم افزایی میان دستگاه های فرهنگی به منظور استقرار راهبرد مقام سازی وتعالی فرهنگی از طریق اجرای سند است و کارویژه های مستقل دستگاه های فرهنگی قادر به تحقق این برنامه ها نخواهد بود. لذا بسته های سیاستی به منظور اجرای راهبردهای مقام سازی و قابلیت های دستگاه ها برای اجرای برنامه ها بررسی شده و در مجموعه های مجزا برای اجرا پیشنهاد شده است

کلیدواژه ها

امنیت ملی، سیاست های برنامه پنج ساله ششم، تعالی فرهنگ، تحکیم ساخت درونی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.