تاثیر تخطی نظارتی بر خشنودی کارراهه کارکنان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: IICMO03_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 476
نویسندگان
دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده
گر نظارتها در سازمان به درستی انجام نشود، سیستم نظارتی به وظایف خود به درستی و دقت عمل نکند و رفتارهایی در ارزیابی کارکنان از خود نشان دهد مانند تحقیر و سرزنش به خاطر اشتباهات، خشونت، خودداری از دادن اطلاعات موردنیازاتهامات نابجا، بدین ترتیب اثرات منفی زیادی بر کارکنان و سازمان میگذارد مانند کاهش ارتباطات سازمانی، افزایش استرسهای شغلی کاهش تعهد، عدم رضایت کارکنان، کاهش رفتارهای شهروندی سازمانی، کاهش بهره وری سازمان و عملکرد کارکنان. در این بین رضایت کارکنان از کارراهه شغلیشان یکی از مبحث مهم در حوزه منابع انسانی است که باید به کمک مدیران سازمان مد نظر قرار گیرد. در این تحقیق تاثیر تخطی نظارتی بر خودکارآمدی کارراهه و تاثیر آن بر خشنودی کارراهه کارکنان ماورد سنجش قرار گرفت. جامعه آماری کارکنان بانک اقتصاد نوین در شهر مشهد می باشد. تعداد نمونه برای این تحقیق 97 نمونه میباشد. روش جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده و برای آزمون فرضیات از روش مدلسازی معادلات ساختاری استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داد که تخطی نظارتی بر خشنودی کارراهه و خودکارآمدی کارراهه تاثیر معناداری داشته است. بدین ترتیب نقش واسطه ای خودکارآمدی کارراهه در این پژوهش تایید گردید.کلیدواژه ها
تخطی نظارتی 1 ، خودکارآمدی کارراهه 2 ، خشنودی کارراههمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.