محدودیت های حاکم بر بکارگیری از متدولوژی های توسعه نرم افزار چابک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و ارتباطات اسلامی ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF02_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 642
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن
چکیده
گرایش به بهره گیری از فرایند توسعه نرم افزار چابک و متدولوژی های چابک چند سالی است که به شدت فزونی گرفته است. مزایایوعده داده شده توسط این متدها، گاها چنان اغوا کننده است که ممکن است تیم ها و شرکتهای نرم افزاری بدون بررسی های مناسباقدام به استفاده از این متدولوژی ها نمایند. بررسی دقیق این متدها، نشان دهنده این است که در کنار مزایایی که این متدها حاصلمی نمایند، بدلیل الزام به وجود فرضیات در مورد آنها، گاها محدویت های جدی نیز در مورد بهره برداری از این متدولوژی ها وجوددارد. مطالعه حاضر سعی دارد تا این محدودیت ها را بررسی و پر رنگ نماید تا شرکتها و تیم های نرم افزاری بتوانند با آگاهی بیشتر وچشمی باز و چنانچه این متدولوژی ها مشکلی از آنها حل میکنند به سمت بهره گیری و انطباق با آنها پیش روند. محدود یت ها یمشاهده شده ریشه در زیر ساخت های چابکی و همچنین فرضیات مربوط به افراد و پروژه ها دارند.کلیدواژه ها
چابکی، متدولوژی های چابک، توسعه نرم افزارمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.