مقایسه باورهای فراشناختی و خودکارآمدی زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک های جراحی زیبایی و رژیم درمانی با زنان عادی شهر اصفهان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی توانمندسازی جامعه درحوزه مشاوره ،خانواده و تعلیم و تربیت اسلامی
- کد COI اختصاصی: GSCONF02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 609
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد روان شناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اصفهان خوراسگان اصفهان،ایران.
دکترای تخصصی روان شناسی، مدیر کل بهزیستی استان اصفهان.
چکیده
پژوهش حاضر با هدف مقایسه باورهای فراشناختی و خودکارآمدی زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک های جراحی زیبایی و رژیم درمانی با زنان عادی شهر اصفهان انجام شده است. روش پژوهش، توصیفی از نوع علی مقایسهای است. جامعه آماری پژوهش کلیه زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک های زیبایی و رژیم درمانی و زنان عادی شهر اصفهان در بهار 1395 بود . از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای برای انتخاب نمونه زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک های زیبایی و رژیم درمانی استفاده شد و نمونه افراد عادی با همتاسازی سن، و سطح تحصیلات از میان زنان شهر اصفهان به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شد . برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه باورهای فراشناختی ولز و کاترایت- هاتون 2004 و پرسشنامه خودکارآمدی عمومی شرر و همکاران 1982 استفاده گردید. برای تحلیل داده ها از شاخص های آماری میانگین و انحراف استاندارد و تحلیل واریانس چند متغیری(مانوا) استفاده شد.. نتایج تحلیل داده ها نشان داد که بین باورهای فراشناختی منفی و عدم اطمینان شناختی(از مولفه های باورهای فراشناختی ) و خودکارآمدی در گروه های زنان چاق مراجعه کننده به کلینیک های جراحی زیبایی و رژیم درمانی با زنان عادی تفاوت معناداری وجود دارد P< 0/01 با توجه به یافتههای پژوهش پیشنهاد می شود مشاوره های روان شناختی قبل از جراحی های زیبایی و رژیم درمانی در افراد اقدام کننده صورت گیرد.کلیدواژه ها
باورهای فراشناختی، خودکارآمدی، زنان و چاقیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.