عوامل موثر بر پذیرش یادگیری الکترونیکی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF02_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 804
نویسندگان
دانشجوی دکتری آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دانشیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده
امروزه یادگیری الکترونیکی به عنوان رویکردی نوین در مرحله رشد و تکامل قرار دارد و لذا مطالعه عوامل موثر بر این گونه یادگیری ها و نتایج برآمده از آنها می تواند بر ارتقای کیفیت فرایند یاددهی- یادگیری بیفزاید. رشد جمعیت جوان کشور از یک طرف و نیاز کشور به متخصصینی برای اجرای طرح های صنعتی، کشاورزی و دیگر زمینه های مورد نیاز از طرف دیگر، ضرورت توجه به روش های نوین آموزشی و از جمله آموزش های مجازی را روشن می نماید. مدل های گوناگونی برای بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری اطلاعات در دنیا مورد توجه قرار می گیرد. در این مقاله که به روش مروری و با استفاده از منابع مکتوب و اینترنتی تهیه شده، سعی شده است عوامل موثر بر پذیرش یادگیری الکترونیکی مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به بررسی های صورت گرفته مدل پذیرش فناوری مورد توجه قرار گرفته است که به بررسی عوامل در سطح فردی می پردازد. مدل پذیرش فناوری بر اساس نظریه عمل مستدل بنا شده است که اذعان می دارد رفتار هر فرد ناشی از نیت اوست و نیات نیز تابعی از نگرش افراد و هنجارهای درونی آنها است. بر اساس این مدل و نظریه، برخی از عوامل فردی بر پذیرش یادگیری الکترونیکی تاثیر خواهند داشت که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.کلیدواژه ها
یادگیری، یادگیری الکترونیکی، پذیرش یادگیری الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر طلاق بر افت تحصیلی دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم دبیرستان های استان کردستان، شهرستان بیجار
- مقایسه دانش آموزان دوزبانه و تک زبانه:تاثیرات زبانی بر ابعاد مختلف شناختی،هیجانی و تحصیلی
- مدیریت زمان در برنامهریزی آموزشی دانشگاهی و اثرات آن بر عملکرد تحصیلی دانشجویان
- بررسی تاثیر افسردگی و اختلالات افسردگی بریادگیری کودکان شهرستان دزفول
- نقش اعتمادسازی در افزایش کارایی مربیان پرورشی و تاثیر آن بر دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.