بررسی آبشستگی و الگوی جریان اطراف تکیه گاههای غیر یکنواخت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس سراسری معماری و مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ACCS04_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 576
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران آب-سازه های هیدرولیکی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحداستهبان
چکیده
سازه های هیدرولیکی که به صورت مانعی در برابر جریان قرار می گیرند موجب تغییر الگوی جریان در اطراف خود می شوند و بصورت موضعی باعث آبشستگی در این محدوده می شوند. اکثر تحقیقات انجام شده در رابطه با تعیین حداکثر عمق آبشستگی در اطراف پایه های یکنواخت بوده و مطالعات کمی پیرامون آبشستگی در اطراف تکیه گاه غیریکنواخت وجود دارد .در این تحقیق تغییرات الگوی جریان اطراف تکیه گاه یکنواخت وغیریکنواخت به صورت آزمایشگاهی تحت شرایط آب زلال مورد بررسی قرار گرفت . نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد که تراز قرارگیری فونداسیون یکی از پارمترهای مهم در تغییرالگوی جریان و عمق آبشستگی در اطراف تکیه گاه می باشد. هنگامی که تراز قرارگیری فونداسیون در بالای بستر می باشد گردابه های دیگری توسط فونداسیون ایجاد شده که موجب افزایش آبشستگی خواهد شد نتایج نشان .می دهد که با کاهش تراز قرارگیری فونداسیون تعداد و قدرت گردابه ها کاهش یافته و در نتیجه عمق آبشستگی نیز کاهش می یابد بطوریکه در ترازL( Z/L=0.53 طول تکیه گاه وz تراز قرارگیری فونداسیون( عمق آبشستگی 2.6 ds/L= و در تراز Z/L =0.0 این مقدار به ds/L=2.2 کاهش می یابد. همچنین سرعت جریان از پارامترهای بسیار مهم در آبشستگی اطراف تکیه گاه های غیر یکنواخت می باشدکلیدواژه ها
الگوی جریان، آبشستگی تکیه گاه، فونداسیون،پلمقالات مرتبط جدید
- Green Infrastructure in the ۱۵ -Minute City: Ecological Resilience and Urban Sustainability
- مروری بر معماری آب انبارها ( نمونه موردی آب انبار شش بادگیر یزد)
- معماری بیونیک
- Urban Lighting and Perceptions of Safety: Impacts and Innovations
- تحلیل انرژی نهفته در چرخه عمر ساختمان با تمرکز بر اجزا، تاثیرات زیستمحیطی و راهکارهای بهینهسازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.