شناسایی و اولویت بندی عوامل کلیدی نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع (TPM) جهت ارتقاء بهره وری تجهیزات و تاسیسات در تصفیه خانه آب شماره 3 و 4 تهرانپارس

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی کاربرد پژوهش های نوین در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: AMRH01_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 763
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شادی بخش

گروه مدیریت واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب شهر : تهران- ایران

حسن فارسیجانی

گروه مدیریت واحد مدیریت دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

نظام نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع یکی از جدیدترین تکنیک های مدیریتی است که در ضمن توجه به دارایی های فیزیکی و اقتصادی یک سازمان به نیروی انسانی نیز توجه کرده و زمینه های موفقیت سازمان را در بازار رقابتی فراهم می آورد. هدف از این پژوهش، بهبود فرآیند نگهداری و تعمیرات از طریق شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در پیاده سازی نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر می باشد. بدین منظور تصفیه خانه آب 3و4 تهرانپارس مورد بررسی قرار گرفت. و در نتیجه 12 عامل شناسایی و در سه طبقه شامل ابعاد عملیاتی، مدیریتی و نیز سازمانی و کارکنان به ترتیب با کسب 56.4 ،37.4 و 6.1 درصد امتیاز در رتبه های اول، دوم و سوم دسته بندی گردیدند. در بعد عملیاتی نیز، عوامل تخصیص منابع کافی برای اجرای نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع با کسب 38 درصد امتیازدر رتبه اول ، وجود مقیاس های عملکردی مناسب با 25.5 درصد در رتبه دوم، وجود یک برنامه اجرایی و عملیاتی مناسب با 22.6 درصد در رتبه سوم و بکارگیری مهارت و دانش مربوط به نگهداری خودمختار و بهبود تجهیزات با 14.4 در رتبه چهارم قرار گرفتند. در بعد مدیریتی ،عوامل شناسایی دقیق وضع موجود سازمان در حیطه نگهداری و تعمیرات با کسب 32/7 درصد امتیاز در رتبه اول، همسویی نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع با رسالت سازمان با 23 درصد در رتبه دوم، انگیزه مدیریت در اجرای نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع با 22/6 درصد در رتبه سوم و حمایت و تعهد مدیریت ارشد در همه مراحل با 21/8 درصد در رتبه چهارم قرارگرفتند.

کلیدواژه ها

سیستم نگهداری و تعمیرات، نظام نت بهره ور جامع، فرایند تحلیل سلسله مراتبی، تصمیم گیری چند معیاره

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.