رتبه بندی شبکه های اجتماعی به روش تاپسیس با نگاه به کاربرد این شبکه ها درمدیریت کسب و کار
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم ها و مدیریت کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ISOBM01_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 668
نویسندگان
استادیار، دانشکده علوم پایه،گروه ریاضی، دانشگاه آزاد واحد اصفهان)خوراسگان(، اصفهان، ایران
دانشجوی دکتری، دانشکده علوم پایه ،گروه ریاضی، دانشگاه آزاد واحد اصفهان)خوراسگان(، اصفهان، ایران
چکیده
تکنولوژیهای نوین ارتباطی آنچنان زندگی بشر را دگرگون کرده است که شناخت ابعاد مختلف تغییرات به وجود آمده بر اثر حضور هریک از این تغییرات، حوزه, مطالعاتی جداگانهای را می طلبد. امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یکی از بست رهای نوین به سرعت در حال تاثیرگذاری بر زندگی بشر است. این تاثیر در همه وجوه اجتماعی دیده می شود. از آن جمله تاثیر شدید فناوری اطلاعات بر اقتصاد است. در اقتصاد جدید که مبتنی بر شبکه های رایانه ای است محیط کس ب وکار در حال تبدیل به محیطی دیجیتالی است. اقتصاد دیجیتال کهتحت عنوان اقتصاد اینترنتی، اقتصاد نوین یا اقتصاد مبتنی بر شبکه نیز نامیده می شود به اقتصادی اطلاق می شود که قسمت اعظم آن بر پایهفناور یهای دیجیتال شامل شبکه های ارتباطی، رایانه ها، نرم افزارها و سایر فناوری های اطلاعاتی است. ساختار شبکه های اجتماعی بر الگوهای تصمیم گیری در مورد آموزش، شغل، سرگرمی و حتی مشارکت در سرمایه گذاری های کوچک تاثیر می گذارد. ورای نقش شبکه های اجتماعی در تعیین رفتارهای اقتصادی مختلف، کس ب وکارها و تعاملات سیاسی بسیاری وجود دارند که شبکه بندی شد هاند. رسانه های اجتماعی بهکسب وکار ها اجازه می دهند تا ارتباط مستقیم و صمیمانه تری با مردم داشته باشند. در واقع کارکرد رسانه های اجتماعی یک عملکرد اختصاصی را برای هر کاربرد به همراه دارد و چه چیزی می تواند بهتر از این باشد که بتوان با مردم ارتباط مستقیم و مناسبی را برقرارکرد. هدف از اینپژوهش رتبه بندی شبکه های اجتماعی مطرح در بین کاربران ایرانی یعنی واتس اپ، تلگرام، لاین، اینستاگرام و وایبر بر اساس معیارهای محدودیت زمانی، حجم فایلها، تبلیغات تصویری، تبلیغات صوتی، محیط کاربردی، طراحی درراستای هدف، قدرت فیلتر، سازگاری باگوشی، پشتیبانی، استفاده آسان و امنیت می باشد. برای این منظور از روش آنتروپی برای وزن دهی آنها استفاده شده و با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس آنها رتبه بندی شده و در نهایت مقایسه شده اند..کلیدواژه ها
تصمیم گیری چند معیاره، تاپسیس،شبکه های اجتماعی،آنتروپی، مدیریت کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.