شناسایی و طبقه بندی مشتریان سیستم بانکی بر اساس مدیریت سبد سرمایه برای بهبود مدیریت ارتباط با مشتری
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم ها و مدیریت کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ISOBM01_147
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1745
نویسندگان
دانشجوی دکتری گروه مهندسی صنایع ، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد
استادیار گروه مهندسی صنایع و رییس دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی ، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد
چکیده
فرآیند سبد سرمایه تلاش دارد که ارزش بالقوه هر مشتری یا هر گروه مشتری را ارزیابی کند و این کار را از طریق برآورد درآمدی که هرگروه مشتری ایجاد خواهد کرد و هزینه هایی که شرکت در جذب و خدمت رسانی به آن مشتریان مواجه خواهد شد، انجام می دهد. اصول مختلفی به این مساله کمک می کند از جمله طبقه بندی بازار که به طور گسترده ای توسط مدیریت بازاریابی به کار گرفته می شود. در شرایط بازار رقابتی با توجه به فراوانی بانک های خصوصی، دولتی و موسسات مالی و اعتباری، بانک ها همواره می کوشند برای این که از سوی مشتریانترجیح داده شوند، رضایت مشتریان را بیش از پیش جلب کنند. هدف این مقاله شناسایی و طبقه بندی گروه هایی از مشتریان سیستم بانکی با استفاده از رویکرد مدیریت سبد سرمایه مشتری است تا بتوانند از طریق جهت گیری استراتژیک علاوه بر جلب رضایت مشتریان، برای خودارزش ایجاد کنند. در واقع مدیریت ارتباط با مشتری توسط یک ساختار تحلیلی ماتریس مدیریت سبد سرمایه معرفی و روی دو مورد متمرکز می شود ) 1 ( هزینه سرویس دهی ) 2( ارزش مشتری برای شرکت و از این طریق مشتریان را به چهار گروه پلاتینی، طلایی، نقره ای و برنزی تقسیم می کند و سرویس متناظر با آن ها را ارایه می دهد.کلیدواژه ها
مدیریت سبد سرمایه، مدیریت ارتباط با مشتریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.