مکان یابی بهینه موقعیت ایستگا ههای شارژ ناهمگن برای تاکسی های برقی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم ها و مدیریت کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ISOBM01_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 587
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان
استاددانشکده صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
امروزه استفاده از وسایل نقلیه برقی گام بزرگی در پاکیزه سازی محیط زیست برداشته و سهم بسزایی در کاهش مصرف سوخت های فسیلی ایفا نموده و همچنین باعث کاهش ابتلاء به بیماری های تنفسی در افراد جامعه شده است. اخیرا وسایل نقلیه برقی در ناوگان حمل ونقل عمومی جایگاهویژه ای پیدا کرده است. تاکسی های برقی باتری دار به دلیل توان حرکتی در محدوده ی پایین، بیشتر در حمل و نقل های درون شهری استفاده خواهند شد. رویکرد مقاله پیش رو یافتن مکان های مناسب برای استقرار ایستگاه های شارژ و همچنین تعیین تعداد و نوع بهینه تجهیزات شارژ درهر ایستگاه است. مشخص کردن یک محل دقیق برای استقرار ایستگاه به عوامل مختلفی همچون سیاست های شهری، توسعه های اینده و امکان سنجی های محیطی بستگی دارد به همین منظور تعیین محل دقیق برای استقرار ایستگاه امکان پذیر نمی باشد در نتیجه مدل ارایه شده ناحیهبهینه برای استقرار را پیشنهاد می دهد. این پژوهش یک سیستم پشتیبان تصمیم گیری برای یاری تصمیم گیرنده جهت انتخاب مکان دقیق ایستگاه شارژ در ناحیه بهینه ارایه می دهد. مدل ریاضی استفاده شده مدلی با تابع دو هدفه که هدف اول از مدل عمومی بیشترین پوشش پیروی کرده وهدف دوم آن کمینه کردن هزینه های احداث و همچنین هزینه های خرید و عملیاتی هر کدام از تجهیزات شارژ است. در مدلسازی نهایی از روش محدودیت ε- توسعه یافته استفاده و همچنین برای تصمی مگیری در ارتباط با تعداد مناسب ایستگاه شارژ در منطقه مورد بررسی از رویکرد تحلیل پوششی داد هها بهره برد هایم. در انتها نیز جهت سنجش اعتبار مدل تعدادی مسیله ارایه و حل شده استکلیدواژه ها
مکانیابی، تخصیص، حم لو نقل شهری، تحلیل پوششی داده هامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.