تحلیل مکانیزم فیکساتورها و بررسی خواص زیست سازگاری و علل استفاده از آنها در شکستگی های استخوانی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع
  • کد COI اختصاصی: IAAMM01_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 682
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد مرزبان راد

دانشیار دانشگاه علم و صنعت تهران

فارنک منکاوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

احمدرضا زایری

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

این مطالعه به بررسی فیکساتورهای خارجی به عنوان یکی از روش های درمانی شکستگی های حاد، با توجه به خواص مواد و زیست سازگاری فیکساتورها می پردازد. ابداع این روش با توجه به عوامل موثر در تسریع ترمیم استخوان شکسته از جمله خونرسانی انجام شده است. استفاده از فیکساتورهای خارجی در سال های اخیر دستخوش تغییراتی در تجهیزات و قطعات این وسایل گشته است که در جهت سازگاری مواد به کار رفته در آنها و همچنین استفاده از نانو مواد زیست سازگار با بدن صورت گرفته است و موجبات استفاده بیشتر از آنها را علیرغم آسیب کمتر فراهم آورده است فیکساتورهای خارجی علاوه براینکه کمترین آسیب را به نسوج وارد می سازند، بلکه امکان تحرک بیمار را نیز فراهم می آورند و همین بارگذاری بر روی ناحیه ی شکسته، باعث افزایش سرعت جوش خوردگی می گردد. هدف از انجام این مطالعه تحلیل مکانیزم عملکردی فیکساتورها با توجه به خواص زیست سازگاری آنها می باشد به منظور طراحی فیکساتورهای خارجی از استانداردهای ASTM F1747-48 و ASTM F1541 استفاده می شود با توجه به جنس مواد به کار رفته در طراحی فیکساتورها ضروری است که پین ها و شنزها و سیم ها به دلیل تماس مستقیم با اعضای داخلی بدن از مواد زیست سازگار ساخته شوند. روش تحقیق، مطالعه ی انواع فیکساتورهای موجود و بررسی طراحی آنها با تاکید بر متریال زیست سازگار مورد استفاده رد انواع فیکساتورها می باشد. همچنین در این مقاله به معرفی جدیدترین نوع فیکساتورهای الیزاروف نیز اشاره می شود.

کلیدواژه ها

ترمیم استخوان، فیکساتورهای خارجی، مواد زیست سازگار، درمان شکستگی های حاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.