بررسی نقاط ضعف سازه کابین آسانسور در مقابل بارهای ارتعاشی و ارایه راهکار جهت تقویت آن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع
  • کد COI اختصاصی: IAAMM01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 783
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا علی پناه کیوی

گروه مهندسی تکنولوژی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشکده فنی و حرفه ای دختران ولیعصر (عج) تهران ایران

کاظم رضاکاشی زاده

دانشکده مهندسی مکانیک باشگاه پژوهشگران جوان واحد سمنان دانشگاه آزاد اسلامی سمنان ایران

مصطفی پهلوانی

کارشناسی پروژه ی معاونت مهندسی، شرکت بهبمن موتور تهران ایران

مینا احمدی

دانشکده مهندسی خودرو، دانشگاه علم و صنعت تهران ایران

چکیده

در دهه اخیر ، نرخ افزایشی وجود ساختمان های بلند و برج ها و... در سطح شهرهای مختلف بیش از پیش به چشم می خورد. این امر نشان دهنده اهمیت بسیار بالا و توسعه کاربرد آسانسور و پله برقی توسط کاربران است این وسیله از نظر ایمنی چه در هنگام ساخت و چه در زمان سرویس دهی باید در سطح بسیار بالایی قرار گیرد چرا که بطور مستقیم با جان انسان ها در ارتباط است بررسی مستندات و گزارش های در دسترس از خرابی های اسانسورها مانند سقوط کابین نشان می دهد که بررسی استحکام کابین در اثر بارهای مختلف بسیار حایز اهمیت است در این تحقیق به بررسی استحکام ارتعاشی یک کابین آسانسور ساخته شده از ورق گالوانیزه با ضخامت 5 میلی متر پرداخته شده است فرکانس های طبیعی سیستم و مودهای ارتعاشی متناظر با آن فرکانس ها با استفاده از انالیز مودال در نرم افزار انسیس بدست آمده است قسمت ج لویی در کف کابین به عنوان بحرانی ترین و ضعیف ترین قسمت کابین اسانسور شناسایی و گزارش شده است در نهایت، راهکارهای عملی مانند استفاده از آهن کشی تقویتی بصورت نبشی و ... به منظور تقویت سازه کابین آسانسور ارایه گردیده است.

کلیدواژه ها

آسانسور، کابین آسانسور، هوک بالا، هوک پایین، ارتعاشات آزاد، فرکانس طبیعی، بهینه سازی هندسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.