آنالیز تاثیر اعمال پیوند تونلی باند به باند غیر محلی در بهبود عملکرد سلول پیوند دوگانه InGaP/GaAs

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی تحقیقات بنیادین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEEC01_401
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 657
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معراج رجایی

مدرس دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر-دانشکده شریعتی، دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، ایران

مریم مجرد

دانشجوی دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر-دانشکده شریعتی، دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، ایران

سویل گل محمدی

دانشجوی دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر-دانشکده شریعتی، دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، ایران

چکیده

امروزه سلول های خورشیدی چندپیوندی با راندمان بالا نسبت به سلول های تک لایه بسیار مورد توجه می باشند. از آن جا که یکی از مهمترین مشکلات استفاده از این سلول ها ایجاد پیوندهای پارازیتی می باشد و با توجه به این که یکی از بهترین راه حل ها جهت حل این معضل استفاده از فرآیند تونل زنی است، بنابراین سعی خواهد شد با استفاده از انتخاب مواد مناسب و ایجاد یک لایه پیوند تونلی، کارایی سلول بهینه گردد. در این مقاله به بررسی ساختار سلول دو پیوندی InGaP/GaAs پرداخته خواهد شد، ضمن این که تلاش می شود با افزودن یک پیوند تونلی InGaP/InGaP راندمان سلول حداکثر شود. از آنجا که بهترین راه برای کسب نتیجه از عملکرد یک سلول پیش از ساخت آن، شبیه سازی می باشد، توسط شبیه ساز ATLAS از نرم افزار Silvaco T-cad به مدل سازی ساختار سلول فوق پرداخته و اثر فرآیند تونل زنی باند به باند غیر محلی روی سلول بررسی شده و نهایتا نتایج حاصل از آن ارایه می گردد.

کلیدواژه ها

سلول خورشیدی چند پیوندی، تونل زنی، نرم افزار Silvaco ، شبیه ساز ATLAS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.