تحلیل نقش ابعاد مدیریت استعداد بر نگهداشت منابع انسانی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: ICEMAH01_205
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
استاد دانشگاه تهران، عضو هییت عملی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه تهران
چکیده
پژوهش حاضر در صدد بررسی و تحلیل رابطه میان مدیریت استعداد با حفظ و نگهداشت کارکنان می باشد. این پژوهش با توجه به نحوه گردآوری داده ها در زمره تحقیقات توصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری، کلیه کارکنان موسسات فرهنگی – هنری شهرستان تهران می باشد که به صورت نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 205 نفر انتخاب شدند. داده ها و اطلاعات مورد نیاز توسط پرسشنامه ای مشتمل بر دو پرسشنامه مدیریت استعداد اوهلی 2007 ) و پرسشنامه حفظ و نگهداشت کارکنان (محمودزاده و همکاران، 1392 ) گردآوری شده است. روایی پرسشنامه به روش روایی صوری و بر اساس نظر خبرگان و اساتید دانشگاهی تایید شد و پایایی آن نیز از طریق محاسبه آلفای کرونباخ مورد سنجش و تایید قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های تحلیل عاملی تایید و ضریب همبستگی پیرسون و ضریب رگرسیون ساده استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داده که میان مدیریت استعداد و ابعاد آن به غیر از (بعد شناسایی و تفکیک کارکنان مستعد) با حفظ و نگهداشت کارکنان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. این بدین معنی است که با سرمایه گذاری جهت مدیریت استعداد کارکنان میتوان انتظار داشت که حفظ و ماندگاری کارکنان در سازمان بیشتر خواهد بود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.