مفهوم رقابت در حقوق ایران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: ICEMAH01_185
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 592
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزاوجرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
چکیده
در قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی اعمال مخل رقابت به عنوان پدیده مجرمانه تلقی ومجازاتهای برای آن پیش بینی شده است.درکشورما بعدجنگ تحمیلی،موضوع رقابت اقتصاد ملی به عنوان یکی از سیاستهای محوری نظام جمهوری اسلامی در قوانین برنامه های دوم و سوم وچهارم توسعه اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی بوده که پس ازگذراندن سالهاوفقدان قواعدنظام منددر زمینه رقابت،سرانجام دراجرای بند(ه)ماده 41 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی مجلس شورای اسلامی درتاریخ86/7/22 لایحه ای تحت عنوان(لایحه یک فوریتی اصلاح موادی ازقانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی جمهوری اسلامی ایران واجرای سیاستهای کلی اصل چهل وچهارم قانون اساسی و واگذاری فعالیت و بنگاههای دولتی تصویب شد. هرچندقانون رقابت با تاخیر حاصل شدو نظام اقتصادی کشور را نیز دچارلطمات جبران ناپذیر نمود . نتیجه مجرمانه جرم اخلال اقتصادی در کشور نیز در اشکال تضعیف امنیت اقتصادی، بی ثباتی در کشور، تزلزل در سرمایه گذاری داخلی و خارجی، گسترش فقر عمومی، افزایش واردات خارجی و وابستگی، زوال اخلاق فردی و اجتماعی و ریزش اعتقادات دینی در جوامع ایدیولوژیک است.کلیدواژه ها
بزه اخلال، نظام اقتصادی، عناصر جرم، حقوق رقابتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.