بررسی عوامل موثر بر تحکیم بنیان خانواده از نظر مربیان و معاونین پرورشی مدارس
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: ICEMAH01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 492
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی,دانشگاه آزاد بجنورد,ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی,دانشگاه آزاد بجنورد, ایران
فوق لیسانس مدیریت آموزشی ,دانشگاه آزاد بجنورد,خراسان شمالی,ایران
چکیده
برای دستیابی به جامعه ای سالم، متعالی، پویا، امن چاره ای جز سرمایه گذاری در جهت استحکام و قوام خانواده وجود ندارد و اعلام روز جهانی خانواده از سوی سازمان ملل ترجمان نیاز جامعه جهانی به رفع مشکلاتی است که در اثر تزلزل و سستی و سقوط خانواده بوجود میآید.اهمیت این موضوع تا بدان حد است که در این زمینه تحقیقات و مطالعات نسبتا0 وسیعی صورت پذیرفته است.نتایج این مقاله نشان می دهد که در آزمونt مستقل در متغیرهای جنس(36 =-.t ،72/0 =P (و نوع منطقه(40 =-.t ،69/0 =P (ووضعیت تاهل(97 :.t ،33/0 =P (تفاوت معناداری میان دو گروه معلمان (زن ومرد)و(شهری وروستایی)(مجرد ومتاهل)نسبت به عوامل موثر در تحکیم بنیان خانواده وجودندارد. تحکیم بنیان خانواده با تمام زیرمقیاس های خود(زیرمقیاس های پنج گانه تحکیم بنیان خانواده) همبستگی بالا ومعناداری را داشته،که بالاترین مقدار آن متعلق به باورهای دینی و مذهبی (89 (. و کمترین آن متعلق به باورهای جسمی(67(.می باشد؛همچنین همبستگی بین عوامل موثر در تحکیم بنیان خانواده وعوامل اقتصادی(80 (. وبا فرهنگ و محیط اجتماعی(76(.و اخلاقی ,روحی و روانی(71 ،(.درسطح اطمینان 99درصدمعنادار می باشد. نموادرپراکندگی(اسکاتر) عوامل موثر در تحکیم بنیان خانواده بر مبنای هر یک از عوامل پنج گانه نیزکه به صورت مستقیم واز پایین به بالا بوده که بیانگر وجودرابطه مثبت بین متغییر هاست . نتایج نیز نشان می دهد که تحکیم بنیان خانواده بوسیله باورهای دینی و مذهبی و اقتصادی قابل پیش بینی است. در بهترین مدل (2(پیش بینی تحکیم بنیان خانواده از متغیرهای باورهای دینی و مذهبی (40 /0 = -β (و اقتصادی (17 0 = /β (می توانند 68 درصد از واریانس سلامت روان را به صورت نسبتا خوبی پیش بینی نمایند. بر این اساس فرضیه مبنی بر بررسی قدرت پیش بین تحکیم بنیان خانواده از روی باورهای دینی و مذهبی و اقتصادی قابل تایید است.کلیدواژه ها
عوامل موثر،تحکیم بنیان خانواده، مربیان و معاونین پرورشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.