بررسی میزان اثربخشی جشنواره الگوهای برتر تدریس در افزایش مهارت های قبل از تدریس معلمان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری، علوم انسانی و بانکداری اسلامی
- کد COI اختصاصی: ICEMAH01_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1195
نویسندگان
کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی، دانشگاه تهران, ایران
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی،بجنورد،ایران
کارشناس ارشد مشاوره مدرسه,دانشگاه آزاد قوچان,ایران
چکیده
هدف این پژوهش به منظور بررسی تعیین میزان اثربخشی جشنواره الگوهای برتر تدریس در افزایش مهارتهای قبل از تدریس معلمان صورت گرفته است. جامعه پژوهش تمامی معلمین بوده و نمونه تحقیق از دو گروه تعیین شدند:الف- معلمین اصلی:دارای رتبه از جشنواره های الگوهای برتر تدریس از جامعه ی مذکور که تعداد آنها 72 نفر بود. ب- معلمین همتا: 72 نفر از معلمان همان مدرسه همتاسازی شدند )معلمانی که در جشنواره شرکت نداشتهاند(؛ براین اساس حجم نمونهی معلمان پژوهش حاضر،درمجموع 144 نفر بود. برای کسب اطلاعات از مدیرمدرسه و مشاهده گر کلاس درس نیز استفاده گردید.مشاهده گر با حضور در کلاس درس افراد مورد نظر، اقدام به تکمیل پرسشنامه )چک لیست( میزان مهارتهای تدریس )قبل از( تدریس معلمان نمود. همچنین، برای مدیران معلمین این مدارس نیز پرسشنامه مدیران توزیع شد.. ابزار اندازهگیری شامل 4 پرسشنامهی محقق ساخته ی مدیر، معلمان شرکت کننده، معلمانی که شرکت نداشتهاند و مشاهدهگربوده است.روایی پرسشنامه ها از نوع صوری است که به تایید اساتید و مراجعه مربوطه رسیده است. جهت تعیین پایایی پرسشنامه نیز از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شد که بر اساس آن، ضریب اعتبار پرسشنامه معلمان برابر 94 /.، ضریب اعتبارپرسشنامه مدیران 91 /. و ضریب اعتبارپرسشنامه مشاهده گر نیز برابر با 78 . به دست آمد.. طرح پژوهش،علی- مقایسه ای بوده و به منظور تجزیه وتحلیل اطلاعات از روش آزمونهای تی مستقل، آزمون خی دو، مقایسه میانگینها و همبستگی متغیرها استفاده شده است. نتایج تحقیق بدین شرح است:جشنواره الگوهای برتر تدریس در افزایش مهارتهای قبل از تدریس از نظر معلمان)اصلی و همتا( اثر بخش بوده است. جشنواره الگوهای برتر تدریس از نظر مدیران در افزایش مهارتهای قبل از تدریس معلمان اثر بخش بوده است و نهایتا جشنواره الگوهای برتر تدریس از نظر ناظر)مشاهده گر( در افزایش مهارتهای قبل از تدریس معلمان اثر بخش بوده است.کلیدواژه ها
اثربخشی، جشنواره الگوهای برتر تدریس، مهارتهای قبل از تدریس معلمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.