تحلیل اثرات کیفیت خدمات الکترونیکی بر انتظارت و ادراکات مشتریان بانک ملی زابل

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه اقتصاد،مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC02_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 500
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قاسمی

دانشیار، گروه مدیریت، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران

امیرمنصور فیروزی

کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زابل

رضا گنجعلی

کارشناسی ارشد، گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زابل

چکیده

این پژوهش با هدف بررس تحلیل اثرات کیفیت خدمات الکترونیکی بر انتظارت و ادراکات مشتریان بانک ملی زابل انجام گرفته است. بانکها به عنوان یکی از سازمانهایی که عملکرد و فعالیت های آن در جهت تامین منافع عمومی است، وظیفههایی چون تجهیز و توزیع اعتبارات، عملیات اعتباری، عملیات مالی، خرید و فروش ارز، نقل و انتقال وجوه، وصولمطالبات اسنادی و سود سهام مشتریان، پرداخت بدهی مشتریان، قبول امانات، نگهداری سهام و اوراق بهادار و اشیای قیمتی مشتریان، انجام وظیفه ی قیمومیت و وصایت برای مشتریان، انجام وکالت خرید یا فروش را بر عهده دارند، کهامروزه بانکها با استفاده از بانکداری الکترونیکی می توانند اکثر این خدمات را ارایه دهند.این تحقیق از نظر هدف کاربردی است و از نوع توصیفی پس رویدادی می باشد. هدف از انجام این تحقیق، تببین و بررسی رابطه بین انتظارات و ادراکمشتریان از کیفیت خدمات الکترونیکی بانک ملی شعب زابل است. داده های این پژوهش با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه در بهار 1395 ، جمع آوری شده است. که روایی آن توسط اساتید مورد تایید و پایایی آن با آزمون آلفای کرونباخ 0.72 بدست آمد. نتایج تحقیق نشان می دهد که بین انتظارات مشتریان از سه بعد اساسی، عملکردی و انگیزشی بانک باادراک آنان تفاوت معنی داری وجود دارد. یعنی اینکه انتظارات مشتریان از کیفیت خدمات الکترونیکی بانک ملی برآیرده نشده است.

کلیدواژه ها

کیفیت خدمات، بانک، خدمات الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.