ارزیابی راهبردها در چارچوب مدل کارت امتیازی متوازن با رویکرد تلفیقیTOPSIS, SAW و BORDA (مطالعه موردی: صنعت برق، وزارت نیرو)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه اقتصاد،مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMAC02_139
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 563
نویسندگان
دانشیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد، ایران
استادیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی-تحقیق در عملیات، دانشگاه یزد، ایران
چکیده
ماهیت پویا و پیچیده تجارت جهانی، تلاش سازمانها را جهت دستیابی به مزیت رقابتی و سهم بیشتر بازارها ضروری میسازد، برنامه ریزی سنتی همچون گذشته کارساز نبوده و مسایل و مشکلات مدیریتی را حل نخواهد کرد. به این منظور جهت تعیین موضع و راهنمایی سازمان در محیط به شدت متغیر و نامطمین امروزی، استراتژیهایی در طول زمان انتخاب و اجرا میشوند.انتخاب استراتژی مناسب نوعی مساله تصمیم گیری چند معیاره است که سازمان را به هدف خود نزدیکتر مینماید و کوچترین غفلت اثرات زیان باری بر جای خواهد گذاشت. در این مقاله هدف انتخاب استراتژی مناسب صنعت برق در هر منظر کارتامتیازی متوازن بطور مجزا میباشد بطوریکه در ابتدا با استفاده از ادبیات تحقیق و برگذاری جلسات متوالی با خبرگان معیارهای موثر بر انتخاب استراتژی مناسب در صنعت برق انتخاب شد و 25 استراتژی موجود در چهار منظر دسته بندی گردید و بااستفاده از تکنیک هایSAW و TOPSIS استراتژی های هر منظر را رتبه بندی نموده و در انتها از روش بردا جهت تعیین نتیجه نهایی استفاده شده استکلیدواژه ها
راهبرد، کارت امتیازی متوازنTOPSIS ،SAW/تصمیم گیری چندمعیارهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.