شیوه های حسابداری مدیریت قبل و در طول بحران های اقتصادی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم انسانی با رویکرد مدیریت و اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: MSICONF01_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1429
نویسندگان
دانشجوی مدیریت MBA دانشگاه روزبهان ساری مقطع ارشد
دانشجوی مدریت MBA دانشگاه روزبهان ساری مقطع ارشد
دانشجوی مدیریت MBA دانشگاه روزبهان ساری مقطع ارشد
دانشجوی مدریت MBA دانشگاه روزبهان ساری مقطع ارشد
چکیده
استفاده سازمان ها از ابزارهای حسابداری که اخیرا توسعه یافته اند اغلب کمتر از ابزارهای حسابداری سنتی است فرزاتی و همکاران 1، 2011 حسابداری مدیریت در دنیا، از رشد و پویایی سریعی برخوردار بوده و به طور منظم، محصولات فکری جدیدی را به رهبران شرکت ها و مدیران سازمان ها عرضه کرده است بررسی تاثیرگذاری بحران های مالی جهان و کمیت و کیفیت تاثیر این بحران ها بر بازار مالی کشور، موجب شد تا رابطه بین این بحران ها و نسبت های مالی شرکت هاف مورد توجه محافل علمی قرار گیرد. بازارهای مالی ایران از بسیاری جهات با سایر کشورها تفاوت دارد که یکی از دلایل این مسیله تحریم های گسترده مالی است که ایران با آن ها مواجه است در این مقاله تلاش شده که یک جمع بندی کلی از روش های حسابداری مدیریت در زمان قبل و همچنین روش های حسابداری مدیریت در زمان قبل و همچنین روش های نوین حسابداری مدیریت در طول بحران اقتصادی به طور خلاصه ارایه شود. به طور کلی، یافته های تحقیق حاضر تا جایی که سیستم های حسابداری بهای تمام شده و استفاده از آن ها مربوط است چهارچوبی را برای ارزیابی پاسخ مدیریت ارشد را در پرتو یک بحران اقتصادی فراهم می آورد.کلیدواژه ها
حسابداری مدیریت، روش های نوین حسابداری، بحران اقتصادی، مدیریت بحرانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.