بررسی نقش فاوا بر بهبود عملکرد سازمانی کتابخانه های دانشگاهی دولتی شهر اصفهان با استفاده از کارت امتیازی متوازن (BSC)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پژوهشنامه کتابداری و اطلاع رسانی، دوره: 2، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_LIRJ-2-1_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 659
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی قطبی ورزنه

کارشناس ارشد کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه اصفهان

احمد شعبانی

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان

سعید رجایی پور

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان

چکیده

هدف: هدف این پژهش، بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) بر بهبود عملکرد سازمانی کتابخانه های دانشگاهی دولتی شهر اصفهان با استفاده از ارت امتیازی متوازن (BSC) بود. روش: روش تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری آن کلیه کتابداران کتابخانه های دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، و علوم پزشکی اصفهان با تعداد 169 نفر بود که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم، 118 نفر انتخاب گردیدند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی صوری آن توسط اساتید کتابداری و مدیریت مورد تایید قرار گرفت و ضریب پایایی با استفاده از فرمول آلفای کرونباخ 0/97 محاسبه شد. یافته ها: به نظر کتابداران نقش فاوا بر هر یک از وجوه کارت امتیازی متوازن، مشتمل برفرآیندهای داخلی، رضایت کاربران، بهبود مالی، و رشد یادگیری، بالاتر از حد متوسط است. تجزیه و تحلیل داده ها بر حسب ویژگی های جمعیت شناختی نشان داد، بین نظر کتابداران بر حسب سمت، میزان تحصیل، و سابقه خدمت تفاوت معناداری جود ندارد، اما افراد دارای مدرک کتابداری بیشتر از افراد فاقد مدرک کتابداری به نقش فاوا در بهبود عملکرد سازمانی کتابخانه های خود معتقدند. همچنین نقش فاوا مربوط به فرآیندهای داخلی و کمتارین نقش مربوط به افزایش رشد و یادگیری بوده است.

کلیدواژه ها

ارزیابی عملکرد، فناوری اطلاعات و ارتباطات( فاوا) کارت امتیازی متوازن، کتابخانه های دانشگاهی دولتی شهر اصفهان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.