ارایه مدل مفهومی براساس عوامل موثر بر پیاده سازی سیستم مدیریت دانش در گروه شرکت های همکاران سیستم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: فصلنامه مدیریت توسعه فناوری، دوره: 1، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_JTDM-1-4_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 645
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه قم
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه مهرالبرز
چکیده
این تحقیق به منظور دستیابی به شرایط موثر بر پیاده سازی سیستم مدیریت دانش در گروه شرکت های همکاران سیستم انجام شده است. تاکنون پژوهش هایی در حوزه پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان های مختلف انجام شده که در آن ها به موضوع عوامل موثر در پیاده سازی مدیریت دانش نیز اشاره گردیده است. ولی به موضوع ارتباط این عوامل با یکدیگر و تاثیری که بر یکدیگر دارند کمتر پرداخته شده است. با توجه به اینکه جنس محصولات شرکت های نرم افزاری دانش محور است، مدیریت تجربیات پرسنل و حافظه سازمانی دشوارتر بوده و چالش های متعددی در این زمینه وجود دارد. با توجه به این توضیحات می توان انتظار داشت با پیاده سازی مدیریت دانش در این سازمان ها در مواجهه با مشکلات شاهد بهره وری و کارایی بیشتری باشیم. تعیین ارتباط بین هر یک از عوامل تاثیرگذار در پیاده سازی مدیریت دانش، دستیابی به موفقیت در اجرای مدیریت دانش را بهبود می بخشد. محققان در این تحقیق با بررسی پژوهش های قبلی و مستندات علمی موجود همچنین استفاده از نظریات خبرگان موضوع، به شناسایی عوامل موثردر پیاده سازی سیستم مدیریت دانش و ارتباط بین آن ها پرداخته و سعی در ارایه الگوی مناسب برای پیاده سازی سیستم مدیریت دانش دارند. متدولوژی مورد نظر برای انجام این تحقیق استفاده از روش تحقیق کیفی بوده که در آن از روش تیوری داده بنیاد استفاده می شود و برای ارزیابی صحت مدل، از مستندات و نتایج پژوهش های قبلی در حوزه ادبیات موضوع بهره برده می شود. نتایج حاصله براساس داده های جمع آوری شده در این تحقیق نشان می دهد برای پیاده سازی سیستم مدیریت دانش در گروه شرکت های همکاران سیستم، 16 فاکتور کلیدی و حیاتی باید مورد نظر قرار گیرد که ارتباط بین آن ها که در قالب مدل مفهومی ارایه شده است.کلیدواژه ها
مدل مفهومی، عوامل موثر بر پیاده سازی، سیستم مدیریت دانشمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.