ابزارهای الگوسازی در ایجاد و گسترش نظام های اطلاعاتی

  • سال انتشار: 1372
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت بهبود و تحول، دوره: 3، شماره: 12
  • کد COI اختصاصی: JR_JMSD-3-12_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شمس السادات زاهدی

عضو هییت علمی دانشگاه علامه طباطبایی

چکیده

برای برقراری ارتباط با استفاده کنندگان از نظام های اطلاعاتی و همچنین به منظور تجربه پروژه های مختلف و پیش بینی نحوه عمل سیستم ها از ابزارهای الگوسازی استفاده می شود. در حال حاضر ابزارهای الگوسازی گوناگونی وجود دارند که اغلب آنها با یکدیگر مشابهند. در این مقاله به برخی از انواع متداول ابزارهای الگوسازی از قبیل نمودار جریان داده ها فرهنگ داده ها، مدل ارتباطات واحدها، نمودار برنامه ساختاری، نمودار وارنر و نمودار جکسون اشاره می شود.

کلیدواژه ها

ابزار الگوسازی، نظام اطلاعاتی، فرهنگ داده ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.