عوامل پایداری موثر بر مدل های حسابداری کسب و کار سیستم های سرویس تولید PSS
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی پژوهشهای نوین در مطالعات مدیریت،حسابداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MACONF04_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 557
نویسندگان
استادیار حسابداری، دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد
دانش وی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد
چکیده
یک تغییر ا سا سی در نحوه اداره و هدایت ک سب و کارها یک عامل ضروری برای افزایش پایداری شرکت در سطح یک شرکت یا صنعت خاص محدود نمی شود و می توان آن را به کل جامعه تعمیم داد. در این مقاله به اهمیت توسعه و اجرای پایداری سیستم سرویس تولید 3 PSS-S مدل های حسابداری کسب و کار پرداخته می شود. یک مدل کسب کار PSS-S ،یک رویکرد نوینی برای دستیابی به ابعاد پایداری است که از طریق استفاده منابع کارآ و مادیت زدایی 4 ، این نوع مدل پایداری کسب و کار منجر به در نظر گرفتن جنبه های محیطی و اجتماعی در استراتژی ها، اهداف و فرآیند های کسب و کار به عنوان مزیت رقابتی می شود. به هر حال، بسیاری از مطالعات بر رفتار مدل های ک سب و کار PSS در روابط پایداری آنها در نظر گرفته نمی شد. به علاوه، مطالعه و اجرای PSS به منظور ک سب منافع در سه بعد پایداری اقتصادی، اجتماعی، محیط زیست می پردازد. با این وجود، مدل های کسب و کار PSS می تواند اثر منفی بر محیط زیست دا شته با شند در حالی که منفعت اقت صادی خود را حفظ کرده با شد. ب سیاری از تناق ضات و عدم همب ستگی ها مانع از ر شد مدل های کسب و کار برای پشتیبانی منافع اقتصادی پایدار شرکت ها اتخاذ آن نشده است. این مقاله با هدف شناسایی عواملی که در ساختار مدل های ک سب و کار PSS برای تحقق بهینه ابعاد پایداری ا ست، اهمیت پایداری کسب و کار در شرایط رقابتی امروز بر ک سی پو شیده نیست ارایه مدلی که علاوه بر تحقق اهداف حسابداری و مدیریتی جهت پایداری کسب و کار به اهداف محیط زیستی و اجتماعی ذینفعان بسیار حایز اهمیت است.کلیدواژه ها
پایداری کسب و کار، سیستم سرویس تولید (PSS ،(تحولات نوین در حسابداریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.