آسیب شناسی پل های عابر پیاده در سطح شهر بیرجند

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،معماری ومدیریت بحران
  • کد COI اختصاصی: CCIVIL02_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی خسروی روبیات

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

مرتضی عراقی

استادیار گروه عمران،دانشکده مهندسی،دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

حامد لطفی

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

سیدحمید هرم پور

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

چکیده

با وجود نقش پررنگ سفرهای پیاده در تردد و جابجایی در شهرها، اغلب به علت عدم وجود تسهیلات مناسب پیادهروی از قبیل پیاده روهای متناسب با حجم تردد پیادگان ، زیرگذر و روگذرهای مناسب و متناسب و گذرگاه های ناایمن،سلامت عابرین پیاده در معرض خطر میباشد.استفاده عموم مردم از روش پیاده روی یکی از ارکان اصلی دستیابی به حملونقل پایدار به شمار میرود. از این رو، با توجه به آسیب پذیر بودن عابران پیاده، به خصوص افراد سالمند و کودکان، در عبور ازعرض خیابان مسیله ایمنی تردد عابران از عرض خیابان از پایه های اصلی حمل و نقل مطلوب شهری به شمار می رود .یکی ازمعضلات مربوط به تسهیلات عابر پیاده، بحث عملکرد نامناسب و عدم کارایی برخی پلهای عابر پیاده می باشد .درهمین راستا،به منظور آسیب شناسی پلهای عابر پیاده در شهر بیرجند، برخی پلهای عابر پیاده انتخاب شده و مورد تحلیل و ارزیابی قرارگرفتند .با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش دلایل عدم کارایی گذرگاه های غیرهمسطح عابرین پیاده را میتوان در مکانیابینامناسب و قصور در اعمال تدابیر لازم برای افزایش جذابیت این گذرگاه ها (از جمله افزایش سهولت استفاده از پل و ممنوعیتتردد از عرض خیابان) خلاصه نمود .در نهایت به منظور مرتفع نمودن مشکلات موجود در زمینه پلهای عابر پیاده در سطحشهر بیرجند راهکارهایی در سطوح مختلف (کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت) ارایه شده اند.

کلیدواژه ها

عابر پیاده، گذرگاه غیر همسطح، آسیب شناسی، مکانیابی، کارایی پل عابر پیاده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.