تحلیل رایانه ای جرم با بهره گیری از روش های هوش مصنوعی و داده کاوی کشف پیش دستانه جرم
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی چشم انداز1420 و پیشرفت های تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: ECITCONF01_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1517
نویسندگان
دانشگاه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشید کاشانی
چکیده
اخیرا در حیطه جرم شناسی نوین ، راهکارهای متعددی برای تسریع کشف و کاهش میزان وقوع جرایم ، مطرح شده است . در این میان راهکارهای علمی و هوشمند کشف جرم ، به دلیل برخورداری از پشتوانه علمی و دانش ریاضی ، توجه بسیاری از جرم شناسان را به خود معطوف داشته است . در مقاله حاضر ، شیوه های ارتکاب جرم سارقان منازل ، با استفاده از شبکه های عصبی - یکی از روش های موجود در حوزه هوش مصنوعی - در راستای کشف پیشدستانه جرم به کار گرفته شده است . در واقع تحیلی رفتار سارق در حین ارتکاب جرم ، به عنوان کلید اصلی فرایند کشف و اتساب جرم در این تحقیق شمرده شده است . همچنین موضوع کشف پیشدستانه ، با برداشت و معنایی جدید و کاربردی موردبررسی قرار گرفته است و ارتباط آن با مبحث پیش بینی جرم تبیین شده است . در این مقاله سایر روش های علمی کشف جرایم در زمینه هایی همچون جرم شناسی تطبیقی ، گروه سنجی هوشمند و تحلیل ارتباطات میان باندهای مجرمان نیز مورد بررسی قرار گرفته است . استخراج الگو های رفتاری مجرمان در هنگام ارتکاب جرم ، به عنوان یک نیاز مشترک در اغلب این راهکارههای علمی به چشم می خورد . ساختار تحقیقاتی مقاله ، شامل رویکردهای چند نهادی است که از ترکیب دو دیدگاه کشف پیشدستانه جرم و پیش بینی وقوعجرم توسط پلیس آگاهی ، به دست می آید .کلیدواژه ها
تحلیل جرم هوشمند رایانه ای ، کشف پیشدستانه ، داده کاوی ، الگوی رفتار مجرمان ، شبکه های عصبیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.