تاثیر فن آوری اطلاعات (IT) بر حذف نبود تقارن اطلاعاتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش حسابداری،مدیریت و اقتصاد با رویکرد پویایی اقتصاد ملی
- کد COI اختصاصی: AMEM01_418
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 339
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر
چکیده
دسترسی به شبکه جهانی اینترنت و گسترش ارتباطات الکترونیک بین افراد و سازمان های مختلف از طریق دنیای مجازی، بستری مناسب برای کسب اطلاعات و تصمیم گیری های مالی ایجاد نموده و پیشرفت های اخیر در زمینه فناوری اطلاعات (IT) و گسترش روز افزون شبکه های تبادل اطلاعاتی ، موجب کسب سریع اطلاعات توسط استفاده کنندگان گردیده ، و این روش بدست آوردن اطلاعات به بخش لاینفک تصمیم گیری تبدیل شده است. مدیران، مسیولان تهیه صورت های مالی به حساب می آیند و به طور بالقوه سعی می کنند تصویر واحد تجاری را مطلوب جلوه دهند. در این راستا تمایل دارند افشای اخبار بد را به تاخیر بیندازند و اخبار خوب را هرچه سریعتر افشا کنند. تمایل مدیران برای افشا نکردن اخبار بد، به ایجاد تصمیم گیری نادرست استفاده کنندگان از اطلاعات مالی منجر می شود. در وضعیت وجود نبود تقارن اطلاعاتی، مدیران از توانایی ها و فرصت های بیشتری برای افشا نکردن اخبار بد و تسریع درافشای اخبارخوب برخوردار هستند؛ ازاین رو می توان گفت وجود و بکارگیری فناوری اطلاعات عدم تقارن اطلاعاتی، را کاهش می دهد. هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی میزان تاثیر فن آوری اطلاعات بر حذف عدم تقارن اطلاعاتی می باشد.کلیدواژه ها
فن آوری اطلاعات ، نبود تقارن اطلاعاتی ، زبان گزارشگری مالی توسعه پذیر (XBRL)، تجارت الکترونیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.