نقش مدرسه در تربیت دینی و انقلابی دانش آموزانبا تاکید بر مدارس علوم و معارف اسلامی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی فرهنگی و پژوهش دینی
- کد COI اختصاصی: GHADIRCONF02_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1583
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
استادیار دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
چکیده
پژوهش پیش روی، به بررسی نقش مدرسه و دستگاه آموزش و پرورش در تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان می پردازد. تاکید این تحقیق، بر مدارس علوم و معارف اسلامی است و اثرگذاری مدارس و رشته علوم و معارف اسلامی نیز در قالب سنگری مهم در تربیت دینی بررسی می گردد. تربیت یعنی فراهم آوردن اسباب رشد و پرورش و از بین بردن صفات ناپسند اخلاقی. تربیت دینی به معنای استحکام مبانی اعتقادی انسان و آشنایی وی با وظایف و شرایع دینی است؛ تربیت ویژه اى که میان نیازهاى مادی بشر در دنیا و خواست های او در آخرت توازن و تعادل برقرار مى کند.مدرسه به عنوان سنگری مهم در تعلیم و تربیت و به دبیل در اختیار داشتن طیف گسترده دانش آموزان، نقشی عمیق در تحقق تربیت دینی و انقلابی آنان دارد . در این میان، مدارس علوم و معارف اسلامی عهده دار تربیت دینی و انقلابی در شرایط خاص و به وسیله افراد متخصص است.روحیه دینی و انقلابی کادر مدارس، اسلامی سازی متون درسی دانش آموزان و هماهنگی مدرسه با اولیای دانش آموزان از مسایل اثرگذار مدارس عمومی در تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان است. همچنین محتوای تخصصی متون درسی و فضای معنوی و مذهبی حاکم بر مدارس علوم و معارف اسلامی ، نقش مهم این گونه مدارس را در تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان هویدا می سازد. برای تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان، راه کارها و پیشنهادهای علمی و عملی وجود دارد که با اهتمام به آن ها می توان گام های موثری در جهت دستیابی به تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان برداشت.کلیدواژه ها
تربیت دینی، تربیت انقلابی، مدرسه، علوم و معارف اسلامی، جهاد فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.