انتقال داده در ناحیه محلی شبکه هوشمند توسط مخابرات چندگامی وروش رادیوشناختگر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران
- کد COI اختصاصی: ICREDG05_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات دانشگاه گیلان
استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه گیلان
چکیده
تحول در سیستمهای برقرسانی و فراگیر شدن شبکه هوشمند؛ نیاز این شبکه ها به یک زیربنای مخابراتی مناسب را نمایان کردهاست.از آنجایی که انتقال اطلاعات بهصورت دوسویه بین تولیدکنندهگان، مصرفکنندگان و واحدهای کنترل در سطوح مختلف شبکه هوشمند ضروری است؛ باید یک زیربنای مخابراتی مناسب جهت انتقال داده در شبکه هوشمند درنظر گرفته شود. در این مقاله با استفاده ازشبکه حسگر بیسیم و روش رادیوشناختگر سعی در کاهش هزینههای خرید پهنای باند مورد نیاز شدهاست. همچنین به جهت افزایش قابلیت اطمینان، کاهش تاخیر و کاهش انرژی مصرفی شبکه مخابراتی موردنظر از روش مخابرات چندگامی مبتنی بر گیرنده استفاده شدهاست . در روشارایه شده حسگرها از الگوی خاموش و روشن شدن متناوب استفاده میکنند و طبق این دوره تناوب و روش رادیوشناختگر به بررسی شبکه مخابراتی پرداخته تا در صورت نیاز به انتقال پیام بپردازند. حسگرها بعد از دسترسی به باند فرکانسی خالی ابتدا یک پیشپیام و بعد پیام اصلی را ارسال میکنند. با توجه به اطلاعات پیشپیام همسایگانی که نامزد انتقال پیام به گام بعد هستند، بهصورت خودکار در یک مسابقه شرکت کرده و یکی از آنها پیام را به گام بعد ارسال میکند. نتایج شبیهسازی شده اثر بخش بودن این روش را نشان میدهند.کلیدواژه ها
تولید پراکنده، رادیو شناختگر، شبکه حسگر بیسیم، شبکه هوشمند، مخابرات چندگامیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.