بهبود قابلیت گذر از خطا و محافظت از توربین های بادی در وضعیتغیرنرمال
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر و مهندسی پزشکی
- کد COI اختصاصی: CECONF01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 420
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
چکیده
فروپاشی ولتاژ ناشی از خطای شبکه در زنراتورهای القایی دو سو تغذیه DFIG باعث ایجاد جریان های نوسانی زیاد در سیم پیچ های روتور و استاتور می شود که می تواند منجر به خرابی مبدل شود. بنابراین DFIG می بایست در طول خطا محافظت شود و توانایی تحمل خطا را داشته باشد.یکی از راه حل های حفاظت، اتصال کوتاه کردن سیم پیچ های روتور توسط تجهیزی بنام مقاومت کروبار می باشد. کروبار فقط از مبدل های محافظت می کند و توانایی قابلیت تحمل خطا FRT را برآورده نمی کند. همچنین در طی افت های شدید، فعالیت یک کروبار غیر قابل جلوگیری است و بنابراین ادامه ی کنترل توان راکتیو غیر قابل تضمین خواهد بود و لذا باید راه حل مناسب تری ارایه شود. در این پایان نامه در هنگام بروز خطا، ژنراتور القایی دو سو تغذیه در مدار باقی مانده و بدون آسیب رسیدن به آن، عملکرد مطلوبی در کنترل ولتاژ و کنترل جریان های خطا را دارا می باشد. نه این ترتیب در اثر تغییرات پارامترهای خروجی سیستم، نظیر تغییرات بار، ولتاژ و یا بروز اتصال کوتاه، عملکرد مطلوبی را از خود نشان می دهد. در این طرح، از یک مدار جبران ساز مبتنی بر کلیدهای الکترونیک قدرت استفاده می شود که به صورت سری به شبکه وصل می شود و طرح ارایه شده مزایای حفاظت ژنراتور در حین خطا را خواهد داشت. شبیه سازی شبکه با پیاده سازی در محیط نرم افزار MATLAB/SIMULINK انجام خواهد شد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.