بررسی تحولات تاثیرگذار در تربیت معلم ایران ، فرانسه و آمریکا

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF03_261
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 721
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح الله قربانی

هیات علمی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مقصودی همدان

مصطفی یعقوبی

دانشجوی کارشناسی دبیری فیزیک دانشگاه فرهنگیان همدان

حسین صفری

دانشجوی کارشناسی دبیری فیزیک دانشگاه فرهنگیان همدان

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی سیر تحولات تاریخی آموزش معلمان در کشورهای ایران، فرانسه و آمریکا است. روش پژوهش برای جمع آوری اطلاعات استفاده از کلیه اسناد ومدارک موجود کتابخانه ای و مقالات صاحب نظران وسایت های معتبر می باشد. اجرا خواسته های آموزشی و اجتماعی آموزش و پرورش هر کشوری توسط معلمان آن کشور شکل می گیرد که بایستی سطح دانش آنها در تمام زمینه ها افزایش یافته تا تاثیرات مثبتی بر دانش آموزان و درنهایت جامعه داشته باشد. سیر تکامل تربیت معلم به شکلی که معلمان به طور ویژه در آن ها آموزش داده شوند درایران شامل پنج مرحله که آغازآن در قرون 20 و 21میلادی می باشد : دوره تاسیس دارالمعلمین ودارالمعلمات ودیگر مراکز تربیت معلم در ایران، دوره تاسیس دانشسرای های مقدماتی وعالی و تصویب قانون تربیت معلم ،دوره باز نگری در برنامه های تربیت معلم،دوره تعطیل یا محدود شدن تدریجی مراکز تربیت معلم و در نهایت دوره تاسیس دانشگاه فرهنگیان می شود. تغییر و تحول در برنامه تربیت معلم در کشور فرانسه در پنج مرحله صورت گرفته که شامل : دوره مراکز آموزشی اولیه در قرن 18 میلادی ،تحولات پس از ژان ژاک روسو ، تاثیرات قانونGuizot و سری تحولات در اواخر قرون 19 و20 می باشد.تکامل مراکز آموزش معلمان درکشور آمریکا از قرن 18 میلادی و با کمی تاخیر نسبت به فرانسه در چهار مرحله صورت گرفته است که شامل: مراکز آموزش اولیه، تحولات پس از مان، تغییرات اساسی در برنامه های رسمی دولت ومدل جدید آموزش و پرورش در قرن بیستم می باشد.

کلیدواژه ها

تاریخچه ، تحولات ، تربیت معلم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.